Vakgebied: Compliance & Risk

"Octas biedt direct een oplossing aan opdrachtgevers"

De betrokkenheid vanuit Octas gericht is op de langetermijnrelatie, waardoor er een professionele samenwerking en persoonlijk contact met de recruiters en fieldmanagers ontstaat.

Je bent hier: Home » Professional » Compliance & Risk

Wie ben jij?

Octas koppelt professionals aan toonaangevende bedrijven in de bancaire sector. Of beter gezegd: wij verbinden mensen met elkaar.
Vertel ons wie jij bent, zodat we jou aan de beste bancaire opdrachtgevers kunnen koppelen.

Young Professional

Als Young Professional binnen Compliance & Risk vervul je een belangrijke rol binnen de bank. Jouw doel heeft betrekking op het bevorderen van en het toezien op de naleving van wet- en regelgeving.

Professional

Jouw functie brengt jou tot betere inzichten en transparantie binnen de financiële sector. Je brengt samenhang tussen beleid, risico’s en wetgeving en voert deze gedegen uit.

Senior

De drie disciplines Compliance & Risk zijn nauw met elkaar verbonden. Als senior banking specialist bereik je op een effectieve en efficiënte manier doelen in het licht van financiële risico’s en onzekerheden.

Zzp'er

Als interim-banking professional bereik je op een effectieve en efficiënte manier doelen in het licht van financiële risico’s en onzekerheden. Uiteraard werk je binnen de gestelde kaders van wet- en regelgeving.

De vakgebieden Compliance & Risk staan nauw met elkaar in verbinding. Regelgeving die continue wordt aangepast, het voldoen aan strenge toezichteisen en het geven van transparantie aan de markt én de maatschappelijke roep om integere handelswijze, maakt dit vak enorm interessant. De financiële sector werkt continue aan verbetering en verandering van de cultuur en het professionele gedrag. Als banking professional binnen Compliance & Risk word je ingezet op tijdelijke posities binnen financiële instellingen. Als CRG-professional voer je o.a. interessante opdrachten uit op het gebied van FEC (Financial Economic Crime), Customer Due Diligence (klantintegriteit) en in kwaliteitsteams voor verschillende vakgebieden zoals private banking. 

BEN JIJ EEN PROFESSIONAL OP HET GEBIED VAN COMPLIANCE & RISK? EN KUN JE WEL WAT HULP GEBRUIKEN BIJ JE CARRIÈRE? LAAT ONS JE HELPEN!