Vakgebied: Hypotheken

"Octas heeft altijd een mooie opdracht beschikbaar, door héél Nederland"

Opdrachten bij deze verschillende opdrachtgevers zorgen samen met de ontwikkelingsmogelijkheden voor een krachtige persoonlijke groei.

Je bent hier: Home » Professional » Hypotheken

Wie ben jij?

Octas koppelt professionals aan toonaangevende bedrijven in de bancaire sector. Of beter gezegd: wij verbinden mensen met elkaar.
Vertel ons wie jij bent, zodat we jou aan de beste opdrachtgevers kunnen koppelen.

Young Professional

De hypothekenbranche is bij uitstek de branche binnen de bankensector die constant meebeweegt met economische ontwikkelingen. Je bent dagelijks bezig met hypotheekvraagstukken.

Professional

De woningmarkt is volop in beweging. De hypothekenbranche is bij uitstek de branche die constant meebeweegt met economische ontwikkelingen.

Senior

Als senior banking specialist binnen het domein Hypotheken werk jij aan het correct afhandelen van ingewikkelde vraagstukken en schat je de risico’s in op het gebied van hypotheken.

Zzp'er

De hypothekenbranche is bij uitstek de branche die constant meebeweegt met economische ontwikkelingen. Dat vraagt om ervaren, zelfstandig interim banking professionals met specialistische vakkennis.

Het hypothekenvakgebied is volop in beweging. De hypothekenbranche is bij uitstek de branche die constant meebeweegt met economische ontwikkelingen. Consumenten zijn kritischer geworden, wet- en regelgeving is aangescherpt en financiële instellingen verwachten steeds meer van banking professionals binnen het hypothekenvakgebied. Octas versterkt het bankwezen in dit vakgebied met haar hypotheken-professionals.

Als banking professional binnen Hypotheken word je ingezet op tijdelijke posities binnen financiële instellingen. Als hypotheken-professional voer je o.a. interessante opdrachten uit op het gebied van hypotheekacceptatie, hypotheekadvies en in op het klantcontactcentrum voor verschillende vakgebieden als private banking. Met nieuwe sterke connecties die zijn opgedaan tijdens evenementen, kwartaalbijeenkomsten en seminars haal jij maximaal profijt uit je netwerk. 

BEN JIJ EEN PROFESSIONAL OP HET GEBIED VAN HYPOTHEKEN EN KUN JE WEL WAT HULP GEBRUIKEN BIJ JE CARRIÈRE? LAAT ONS JE HELPEN!