Vakgebied: IT

"De betrokkenheid vanuit Octas is gericht op de langetermijnrelatie"

Octas biedt direct een oplossing aan de opdrachtgevers vanuit capaciteit, kennis en vaardigheden.

Je bent hier: Home » Professional » IT

Wie ben jij?

Octas koppelt professionals aan toonaangevende bedrijven in de bancaire sector. Of beter gezegd: wij verbinden mensen met elkaar.
Vertel ons wie jij bent, zodat we jou aan de beste bancaire opdrachtgevers kunnen koppelen.

Young Professional

De digitalisering van processen binnen de bankensector in combinatie met de toename van mobiele toepassingen bij klanten, zorgen ervoor dat het aantal werknemers met een IT-achtergrond binnen de banken in hoog tempo toeneemt.

Professional

Steeds meer processen bij banken zijn afhankelijk van IT en daar heb je de juiste mensen voor nodig. Als IT-specialist binnen de bancaire sector speel je door middel van technologie in op de huidige klantbehoefte.

Senior

Als senior IT-banking professional bij Octas vervul je enerzijds de noodzaak om te voldoen aan alle wet- en regelgeving en anderzijds ontwikkel je nieuwe commerciële activiteiten die de concurrentiepositie versterkt.

Zzp'er

Jij vertaalt de behoefte van de klant naar praktische toepassingen. In jouw rol van interim-banking professional ontwikkel en test je IT-ontwikkelingen. Je coördineert, traint en ondersteunt collega’s op de werkvloer.
Geen vacatures gevonden.

Banken zijn IT-bedrijven en daar zijn de juiste mensen voor nodig. Als IT-specialist binnen de bancaire sector speel je door middel van technologie in op de huidige klantbehoefte. IT-professionals vertalen de behoefte van de klant naar praktische toepassingen, Octas versterkt het bankwezen met haar banking professionals op IT-gebied.

Als banking professional binnen IT word je ingezet op tijdelijke posities binnen financiële instellingen. Voer je interessante uit op het  gebied van (mobiele) applicaties en technologische ontwikkelingen. Daarnaast word je intensief begeleid door onze afdeling Fieldmanagement, verrijken wij je carrière door middel van kwartaalbijeenkomsten en vergroot je  je netwerk.

BEN JIJ EEN PROFESSIONAL OP HET GEBIED VAN IT? EN KUN JE WEL WAT HULP GEBRUIKEN BIJ JE CARRIÈRE? LAAT ONS JE HELPEN!