Vakgebied: Service en Advies

"De betrokkenheid van Octas is gericht op de langetermijnrelatie"

De professionele samenwerking en persoonlijk contact met de recruiters en fieldmanagers is erg prettig. Daarnaast heeft Octas altijd een mooie opdracht beschikbaar bij één van de opdrachtgevers door heel Nederland.

Je bent hier: Home » Professional » Service en Advies

Wie ben jij?

Octas koppelt professionals aan toonaangevende bedrijven in de bancaire sector. Of beter gezegd: wij verbinden mensen met elkaar.
Vertel ons wie jij bent, zodat we jou aan de beste bancaire opdrachtgevers kunnen koppelen.

Young Professional

Als Young Professional binnen Service en Advies ben je hét aanspreekpunt voor de particuliere klant. Je behandelt servicevragen via moderne communicatiekanalen.

Professional

Als banking professional binnen het domein Service en Advies ben je een belangrijke partner voor particuliere klanten. Je adviseert klanten op financiële producten.

Senior

Als senior banking specialist binnen Service en Advies bedien je particuliere en zakelijke relaties op het gebied van betalen, sparen, beleggen, verzekeren en (eenvoudige) financieringen.

Zzp'er

De bank van morgen vraagt om uitstekende dienstverlening. Dat vraagt om ervaren, zelfstandig interim banking professionals met specialistische vakkennis en gevorderde projectervaring.

Banking professionals binnen het domein Service en Advies zijn een belangrijke partner voor zowel particuliere en zakelijke klanten. Als serviceprofessional adviseer je klanten op het gebied van betalen, sparen, verzekeren, lenen en andere voor de klant relevante financiële producten. De bank van morgen vraagt om uitstekende dienstverlening, Octas versterkt het bankwezen met haar banking professionals op Service en Advies. Als banking professional binnen Hypotheken word je ingezet op tijdelijke posities binnen financiële instellingen. Als Service en Advies-banking professional voer je o.a. interessante opdrachten uit fysiek in de bankhal als via moderne communicatiemiddelen als Skype, FaceTime. Als banking professional bij Octas wordt je daarnaast intensief begeleid door onze afdeling Fieldmanagement, verrijken wij je carrière door middel van kwartaalbijeenkomsten en vergroot je daarmee je netwerk.

BEN JIJ EEN PROFESSIONAL OP HET GEBIED VAN SERVICE EN ADVIES? EN KUN JE WEL WAT HULP GEBRUIKEN BIJ JE CARRIÈRE? LAAT ONS JE HELPEN!