Accountmanager bij Octas

Is netwerken jou op het lijf geschreven en wil jij het nieuwe gezicht zijn voor onze sterke relaties? Dan past de vacature Accountmanager bij Octas in Amsterdam bij jou!


Reageer nu ▽
Terug naar vacatureoverzicht

Dit ga je doen

Als Accountmanager bij Octas onderhoud je onze belangrijkste waarde: onze sterke connecties. Jij bent verantwoordelijk voor het binnenhalen van new business en het beheren van bestaande connecties. Dit doe jij voor één van onze vier business lines. Je fungeert als hét aanspreekpunt voor banken zoals ABN Amro, ING en Rabobank. Je bent positief ingesteld en met jouw commerciële oog spot jij mogelijkheden. Uit elk gesprek weet jij de belangen van alle stakeholders naadloos op elkaar af te stemmen. Zo denk je altijd drie stappen vooruit en verbindt onze professionals aan de voor hun best passende opdracht bij onze klanten.

Dit bieden wij

 • Een jaarcontract met bruto maandsalaris tussen de € 3000 en € 4500 per maand o.b.v. 40 uur per week, afhankelijk van opleiding en ervaring;
 • Een prima pensioenregeling én volledige reiskostenvergoeding;
 • Een prima pensioenregeling én volledige reiskostenvergoeding;
 • Opleidings-en trainingsmogelijkheden met onze eigen Octas Academy;
 • Een gaaf netwerk van leuke collega’s die je regelmatig tegenkomt op onze Octas events;
 • Veel verschillende opdrachtgevers: aan ervaring binnen verschillende bedrijven en doorgroeimogelijkheden geen gebrek.

Dit ben jij

 • Een afgeronde HBO of WO opleiding in een relevante afstudeerrichting;
 • Minimaal 3 jaar commerciële/sales ervaring in arbeidsbemiddeling;
 • Netwerken is jouw tweede natuur;
 • Woonachtig in de omgeving van Amsterdam;
 • 40 uur per week beschikbaar.

Dit zijn wij

Wil jij jouw expertise inzetten voor een mooie opdracht of baan bij top werkgevers in de financiële sector? Dát kan professioneel, persoonlijk en betrokken, met Octas als sterke connectie. Klanten als ABN AMRO, ING, Rabobank, RVO en Nationale Nederlanden zijn tevreden door onze proactieve werkwijze en kwalitatieve inzet van onze gedetacheerde professionals. Tijdens de opdrachten gaan zelfstandigheid en verantwoordelijkheid hand in hand met persoonlijke ontwikkeling en kwaliteit. Met een persoonlijke coach en de Octas Academy maken we jou elke dag een beetje beter.

Blog Mike

Sollicitatie procedure

Are you ready? Stuur cv en motivatie naar: a.staal@octas.nl. Heb je nog een vraag over deze functie? Neem dan contact op met: Annelies Staal via telefoonnummer 0640759597.


Sollicitatieformulier

Je staat op het punt te solliciteren bij Octas, we maken graag kennis met je. Hiervoor hebben wij de onderstaande gegevens van je nodig.

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX 8M

Contactgegevens

Prive Werk
Toevoegen