Accountmanager (bij Octas)

Houd jij van een dynamische werkweek? Veel afspraken buiten de deur; pionieren; en werken voor een snelgroeiende organisatie? Heb jij een grote drive om te scoren, maar wél met oog voor mensen? Wordt de nieuwe accountmanager van Octas!


Reageer nu ▽
Terug naar vacatureoverzicht

Dit ga je doen

Als jij degene bent die wij zoeken, hoeven wij jou niet uit te leggen waar een Accountmanager zich mee bezig houdt. Bij ons krijg jij alle vrijheid om de functie in te vullen zoals je dat zelf wil. Jij kent het klappen van de zweep en bent zelfsturend genoeg om zelf te bepalen wat nodig is. Wij beloven jou niet af te remmen in jouw ambities én je goed te belonen voor mooie resultaten. Want als wij groeien, groei jij mee met ons.

In deze functie ga jij je focussen op het genereren van New Business. Wij zijn binnen bij de drie grote banken en het gaat goed met Octas. Als ambitieuze organisatie willen we verder. We willen groeien, ons klantenportfolio verbreden en onze professionals nog meer loopbaanmogelijkheden kunnen bieden. En daar kunnen wij jouw hulp goed bij gebruiken!

Wij staan bekend in de markt als een fatsoenlijk werkgever. En daar zijn we heel erg trots op. Wij zorgen voor onze mensen en scoren structureel hoog in de peilingen. Om deze kwaliteit te behouden, hebben wij een team met Fieldmanagers in dienst. Dat is fijn, want daardoor heb jij je handen vrij je bezig te houden met hetgeen waar jouw functie om draait: onze klanten!

Dit bieden wij

Wij zorgen goed voor onze mensen. Daarom kiezen wij er voor om jou een iets hoger basissalaris te bieden in plaats van die riante bonus. Zodat ook jij een leuke hypotheek af kunt sluiten. Je krijgt van ons alles wat je nodig hebt: auto, laptop, iPhone, goede koffie en een fijne werk-privé balans. We werken in een hecht team met een relaxte sfeer. Ons motto is: work hard, play hard. We hebben hoge verwachtingen van je, maar je krijgt er ook zeker wat voor terug!

Dit ben jij

Afgeronde HBO/WO opleiding, ervaring met consultative selling in een B2B omgeving en oprechte interesse in de financiële dienstverlening. Onze klanten verwachten topkwaliteit en jij ziet het als een uitdaging om deze te overtreffen. Je hebt veel overtuigingskracht en bent ambitieus: geen brug is te ver. Het allerbelangrijkste is dat jij er écht een kick van krijgt om new business te genereren.

PS. Heb jij commercieel talent en wil je een baan in relatiemanagement en sales, maar heb je nog geen werkervaring? Ook dan gaan we graag met jou in gesprek.

Dit zijn wij

Wij zijn een snel groeiende detacheerder, gespecialiseerd in de financiële sector. Meer dan 150 professionals die werken bij klanten als ABN AMRO, ING, Rabobank RVO en Nationale Nederlanden. Ons interne team, waarin jij je in no time onmisbaar gaat maken, werkt vanuit ons kantoor in Amsterdam Zuid Oost en bestaat uit ongeveer 25 collega’s. Wij zijn een professionele en informele organisatie met en persoonlijke aanpak en korte lijnen. Ook hebben we een goed gevulde koelkast voor onze lunches en is onze directie altijd in voor een potje pingpong. Blink je ergens anders in uit? Helemaal goed, we houden wel van een nieuwe uitdaging.


Sollicitatieformulier

Je staat op het punt te solliciteren bij Octas, we maken graag kennis met je. Hiervoor hebben wij de onderstaande gegevens van je nodig.

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX 8M

Contactgegevens

Prive Werk
Toevoegen