Accountmanager (bij Octas)

Ben jij assertief, gedreven en weet jij om te gaan met een hoge mate van zelfstandigheid als Accountmanager?

Word dan Accountmanager bij Octas! Reageer vandaag nog!


Reageer nu ▽
Terug naar vacatureoverzicht

Dit ga je doen

Als Accountmanager bij Octas creëer jij je eigen markt. Je boort oude en nieuwe connecties aan om Octas te laten groeien. Je hebt als Accountmanager een vlotte babbel en ‘getting things done’ zit in jouw core. Je kunt tegen een stootje en laat je niet op je kop zitten door een tegenslag. Jij zoekt juist mogelijkheden om zaken wel voor elkaar te krijgen!

Als onze nieuwe Accountmanager zorg jij voor een flinke uitbreiding van top opdrachten voor onze deskundige banking professionals. Jij zit aan tafel met onze klanten, zoals ABN Amro, ING en Rabobank. Als ons eerste aanspreekpunt help jij onze klanten en zie jij ook direct commerciële mogelijkheden. Het onbekende daagt je uit. Sterker nog, jij gaat er vol op af. Alles om de beste opdrachten van de bancaire sector in te vullen door onze professionals!

Dit bieden wij

  • Een bruto salaris tussen de € 3.500 en € 4.000 per maand o.b.v. 40 uur per week. Afhankelijk van opleiding en ervaring;
  • Een werklaptop en –telefoon;
  • Goede bonus- en pensioenregelingen;
  • Een leaseauto om makkelijk bij onze sterke connecties te komen;
  • De mogelijkheid om jezelf professioneel en persoonlijk te ontwikkelen door middel van interne en externe trainingen;
  • Den informele en inspirerende werkplek waar we met een hecht en energiek team werken;
  • And last but not least: we work hard & we play hard! We staan bekend om onze feestjes en uitjes.

Dit ben jij

Jij bent een netwerker, een oplosser en een kansenpakker. Initiatief nemen gaat bij jou vanzelf en men ziet in jou een adviseur, verkoper en coach in één!

En;

  • Jij hebt een afgeronde hbo/wo opleiding (in de richting van finance/commercie);
  • Minimaal 3 jaar commerciële/sales ervaring;
  • Je hebt affiniteit met de financiële markt;

Dit zijn wij

Wij zijn een snel groeiende detacheerder, gespecialiseerd in de financiële sector. Meer dan 150 professionals die werken bij klanten als ABN AMRO, ING, Rabobank RVO en Nationale Nederlanden. Ons interne team, waarin jij je in no time onmisbaar gaat maken, werkt vanuit ons kantoor in Amsterdam Zuid Oost en bestaat uit ongeveer 25 collega’s. Wij zijn een professionele en informele organisatie met en persoonlijke aanpak en korte lijnen. Ook hebben we een goed gevulde koelkast voor onze lunches en is onze directie altijd in voor een potje pingpong. Blink je ergens anders in uit? Helemaal goed, we houden wel van een nieuwe uitdaging.

Sollicitatie procedure

Heb je nog een vraag over deze functie? Neem dan contact op met: Esmaralda Mandemaker via telefoonnummer:06-40925863


Sollicitatieformulier

Je staat op het punt te solliciteren bij Octas, we maken graag kennis met je. Hiervoor hebben wij de onderstaande gegevens van je nodig.

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX 8M

Contactgegevens

Prive Werk
Toevoegen