Administratief Assistent

Werken als Administratief Assistent bij een van de grootbanken? Ben jij de administratieve topper die de Sales Support afdeling komt ondersteunen? Lees hier snel meer over deze rol!



Reageer nu ▽
Terug naar vacatureoverzicht

Dit ga je doen

Als Administratief Assistent ga je aan de slag op de afdeling Sales Support bij een van de grootbanken. Deze afdeling zorgt er elke dag weer voor dat de klanten van de bank tevreden zijn, en dit ook blijven. Je zult je bezighouden met verschillende administratieve werkzaamheden zoals het verwerken van klantverzoeken, het opstellen, wijzigen of beëindigen van overeenkomsten en het beantwoorden van vragen die gedurende het proces op kunnen treden. Je komt terecht in een enthousiast team waar ze graag meedenken aan het verder optimaliseren voor het proces – jouw ideeën zijn altijd welkom.

Je krijgt een introductieweek waarin je volledig wordt ondergedompeld in hoe alles werkt. Daarnaast koppelt de bank jou voor de eerste maand aan een buddy, die jou kan helpen daar waar het nodig is!

Dit bieden wij

  • Een jaarcontract met bruto maandsalaris tussen de € 2150 en €2300 per maand o.b.v. 36 uur per week, afhankelijk van opleiding en ervaring;
  • Een prima pensioenregeling én volledige reiskostenvergoeding;
  • Opleidings-en trainingsmogelijkheden met onze eigen Octas Academy;
  • Een gaaf netwerk van leuke collega’s die je regelmatig tegenkomt op onze Octas events;
  • Veel verschillende opdrachtgevers: aan ervaring binnen verschillende bedrijven en doorgroeimogelijkheden geen gebrek.


Dit ben jij

  • Je hebt een MBO4 diploma of een HBO diploma op zak.
  • Je zit bomvol energie, hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal en kan goed overweg met het Microsoft Office pakket.
  • Bij voorkeur heb je administratieve ervaring opgedaan of eerder binnen de financiële dienstverlening gewerkt.
  • Je bent 36 uur per week beschikbaar;
  • Je woont in regio Ede/ Arnhem/Nijmegen.

Dit zijn wij

Wil jij jouw expertise inzetten voor een mooie opdracht of baan bij top werkgevers in de financiële sector? Dát kan professioneel, persoonlijk en betrokken, met Octas als sterke connectie. Klanten als ABN AMRO, ING, Rabobank, RVO en Nationale Nederlanden zijn tevreden door onze proactieve werkwijze en kwalitatieve inzet van onze gedetacheerde professionals. Tijdens de opdrachten gaan zelfstandigheid en verantwoordelijkheid hand in hand met persoonlijke ontwikkeling en kwaliteit. Met een persoonlijke coach en de Octas Academy maken we jou elke dag een beetje beter.

Sollicitatie procedure

Heb je naar aanleiding van bovenstaand profiel nog vragen? Neem dan contact op met Bibi Cuppen via 020 758 1622


Sollicitatieformulier

Je staat op het punt te solliciteren bij Octas, we maken graag kennis met je. Hiervoor hebben wij de onderstaande gegevens van je nodig.

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX 8M

Contactgegevens

Prive Werk
Toevoegen