Adviseur Dagelijkse Bankzaken

Jij bent het eerste aanspreekpunt van de bank en daarmee het visitekaartje van de organisatie. Jij verwelkomt klanten met een glimlach en je weet precies hoe je een klant tevreden de deur uit kan laten gaan.


Solliciteer ▽
Terug naar vacatureoverzicht

Functie

Als Adviseur Dagelijkse Bankzaken ben jij het visitekaartje van de bank. Jij helpt de klant door middel van persoonlijk contact en jouw kennis over de verschillende bankzaken. In deze functie heb je een grote diversiteit aan werkzaamheden. Denk hierbij aan verschillende vragen rondom hun uiteenlopende bankzaken. Bijvoorbeeld een pas afgestudeerde die naar Zuidoost Azië gaat en nog geen doorlopende reisverzekering heeft afgesloten of het stel dat een rekening wil openen om te sparen voor de studie van de kinderen. Of het nu gaat om iemand die voor het eerst gaat internetbankieren of een stel dat een gezamenlijke rekening wil openen, jij staat de klanten met raad en daad bij. Elke dag is anders, en elke klant ook! Via het New Talent Programma van de bank zal jij binnen no-time volledig op de hoogte zijn van alle producten die de bank biedt. Doorgroeien en ontwikkeling is voor de bank erg belangrijk, daarom ga jij ook verschillende trainingen volgen.

Organisatie

Ben jij op zoek naar avontuurlijke en afwisselende baan binnen de bancaire sector? Dan zoeken wij jou! Wij detacheren onze deskundige professionals bij verschillende opdrachtgevers en helpen hen zo hun carrière een vliegende start te geven. Onze professionals werken bij opdrachtgevers als ABN AMRO, Rabobank, ING, RVO en Nationale Nederlanden. Als Adviseur Dagelijkse Bankzaken ga je jouw werkzaamheden uitvoeren bij ING via Octas.

Functie eisen

Wie ben jij?

  • Jij beschikt over een mbo 4 of hbo diploma;
  • Je hebt ervaring in een commerciële rol, bijvoorbeeld binnen sales, hospitality of de banking sector;
  • Je bent communicatief vaardig, commercieel, proactief en betrokken;
  • Je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar;
  • Je bent woonachtig in de regio Amsterdam;

Aanbod

Wat bieden we jou?

  • Een bruto startsalaris van €2.360 op basis van een 36-urige werkweek;
  • De mogelijkheid om op kosten van Octas diverse WFT certificaten te behalen. Denk aan WFT Basis, Schade Particulier, Schade Zakelijk en Consumptief Krediet;
  • 100% reiskostenvergoeding OV, een goede pensioenregeling en een persoonlijke Fieldmanager die jou zal begeleiden in je loopbaan;
  • Een gaaf netwerk van leuke collega’s en opdrachtgevers die je regelmatig tegenkomt op onze events.

Meer over...

Voldoe jij aan alle gevraagde kwaliteiten voor deze functies en kun je niet wachten om te beginnen? Solliciteer dan snel. Wij nemen dan contact met je op. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met één van onze recruiters op nummer: 020 758 1622.


Sollicitatieformulier

Je staat op het punt te solliciteren bij Octas, we maken graag kennis met je. Hiervoor hebben wij de onderstaande gegevens van je nodig.

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX 8M

Contactgegevens

Prive Werk
Toevoegen