Adviseur klant Worden Bedrijven in Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Deventer

Het eerste aanspreekpunt van de zakelijke klanten– dat ben jij. Als Adviseur Bedrijven ben jij namelijk degene die met jouw expertise de klant van A-Z weet te adviseren op het gebied van betaal & spaarproducten, verzekeringen en financieren.


Reageer nu ▽
Terug naar vacatureoverzicht

Dit ga je doen

Als Adviseur Klant Worden Bedrijven help jij startende ondernemers met vragen omtrent betalen, sparen, verzekeren en financieren. Van het aanvragen van een nieuwe rekening tot het opvoeren van een nieuwe klant volgens de laatste wet- en regelgeving. Dit doe je heel gemakkelijk vanaf de locatie waar jij werkt (Amsterdam, Rotterdam, Deventer, Eindhoven) samen met jouw team via de telefoon of mail. Natuurlijk wil jij de klant wel graag zo goed mogelijk helpen, je vraagt goed door wat de klant nu écht bedoelt en dan weet jij welke ondersteuning er precies nodig is. Mocht de vraag te complex zijn, dan zijn er altijd collega’s van een specialistische afdeling op wie jij kunt rekenen. Zo maak jij samen met jouw team de klant blij!

Dit bieden wij

• Een jaarcontract en een brutosalaris tussen de € 2000 en € 3000 per maand o.b.v. 36 uur per week, afhankelijk van opleiding en ervaring;
• Een prima pensioenregeling én volledige reiskostenvergoeding;
• Opleidings-en trainingsmogelijkheden met onze eigen Octas Academy;
• Een gaaf netwerk van leuke collega’s die je regelmatig tegenkomt op onze Octas events.
• Veel verschillende opdrachtgevers: aan ervaring binnen verschillende bedrijven en doorgroeimogelijkheden geen gebrek.

Dit ben jij

• Werkt en denkt op HBO/WO niveau;
• Beschikt over WFT basis, WFT schade particulieren en WFT schade zakelijk (maar deze kun je ook bij ons halen!)
• Je bent woonachtig in de omgeving van Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven of Deventer;
• Je bent flexibel inzetbaar tussen 08:00 en 18:00 uur;
• Je vindt het leuk om mensen te helpen en streeft ernaar elk klant advies positief af te ronden, zelfs als de klant het je lastig maakt;

Dit zijn wij

Wil jij jouw expertise inzetten voor een mooie opdracht of baan bij top werkgevers in de financiële sector? Dát kan professioneel, persoonlijk en betrokken, met Octas als sterke connectie. Klanten als ABN AMRO, ING, Rabobank, RVO en Nationale Nederlanden zijn tevreden door onze proactieve werkwijze en kwalitatieve inzet van onze gedetacheerde professionals. Tijdens de opdrachten gaan zelfstandigheid en verantwoordelijkheid hand in hand met persoonlijke ontwikkeling en kwaliteit. Met een persoonlijke coach en de Octas Academy maken we jou elke dag een beetje beter. Wil je weten hoe het is om bij Octas te werken?

Bekijk dan dit onderstaande filmpje over Persoonlijk Leiderschap:

Sollicitatie procedure

Kun je niet wachten om te beginnen? Stuur dan voor 26 augustus 2019 jouw sollicitatie naar Kirsten via k.diks@octas.nl. Ik kom graag met je in contact!


Sollicitatieformulier

Je staat op het punt te solliciteren bij Octas, we maken graag kennis met je. Hiervoor hebben wij de onderstaande gegevens van je nodig.

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX 8M

Contactgegevens

Prive Werk
Toevoegen