Adviseur Particulieren

Als Adviseur Particulieren ben jij het visitekaartje van de bank. Samen met jouw team aan collega’s speel jij een belangrijke rol in het adviseren van klanten op het gebied van alle betaal en spaarproducten. Elke klant komt met een eigen financieel vraagstuk, van een simpelere balie afhandeling tot een complex advies – geen enkele dag is hetzelfde!


Solliciteer ▽
Terug naar vacatureoverzicht

Functie

Als Adviseur Particulieren help jij op de vroege vrijdagochtend bijvoorbeeld Tim bij het blokkeren van zijn pasjes na een avondje stappen, maar help jij hem ook bij het afsluiten van een inboedelverzekering die goed past op het wonen met meerdere huisgenootjes. Of je krijgt het pas getrouwde stel Nathalie en Youssef binnen die graag willen kijken naar een lening om hun eerste gezamenlijke auto te kunnen kopen. Die regelden overigens ook nog altijd hun bankzaken apart, maar zijn nu wel toe aan een gezamenlijke rekening. Maar ook Toos van 82 kan wel wat advies gebruiken, zij ziet door de bomen het bos niet meer met het internetbankieren. Een grote diversiteit aan klantvragen dus!

De drie belangrijkste pijlers waar jij op zult adviseren zijn:

1. Baliewerkzaamheden ( openen/ sluiten rekeningen, assisteren internetbankieren, gezamenlijke rekeningen etc)

2. Adviseren op het gebied van verzekeringen

3. Adviseren op het gebied van leningen.

Denk jij nu – maar daar weet ik nog helemaal niets van af? Geen zorgen, dat snappen wij maar als te goed. Wij zorgen ervoor dat jij van A-Z opgeleid zult worden en uit zult groeien tot een all-round Adviseur Banken. Met onze Octas Academy ga jij aan de slag met zowel jouw wft’s als met aanvullende trainingen ( DISC & Agile werken)

Organisatie

Je wordt onderdeel van een team bij een van de 250 kantoren van de bank. Samen met jouw team zijn jullie verantwoordelijk voor het dagelijkse reilen en zeilen van de bank hal. Elke ochtend houden jullie dan ook een korte dag start – wie pakt vandaag wat op en wie is de floormanager die dag? Zo blijft je werk elke dag weer afwisselend. Doordat jullie een zelfsturend team zijn krijg je veel verantwoordelijkheid binnen een dynamische werkomgeving.

Functie eisen

Wat vragen wij van jou?

 Een stukje opleiding – je hebt een afgerond HBO diploma

 Wat kerncompetenties – sociaal, commercieel ingesteld, leergierig, en bomvol energie.

 Wat opgedane ervaring – (bijvoorbeeld in de Retail of Horeca)

 Beschikbaar voor 36 uur in de week

 Woonachtig in de regio Utrecht (Utrecht, Amersfoort, Nieuwegein, Houten, Bilthoven, Woerden)

Aanbod

Maar nog belangrijker – dit bieden wij jou:

 Een uitdaging – jouw eerste stap in de bancaire sector met volop doorgroeimogelijkheden

 Begeleiding – een persoonlijk ontwikkelingsplan inclusief training en opleiding

 Een mooi salaris – 2360 per maand o.b.v. 36 uur

 Volledige reiskostenvergoeding

 Persoonlijke touch – kwartaalbijeenkomsten, netwerkborrels, een jaarlijks strandfeest en elk kwartaal een training die op jouw functie aansluit.

Meer over...

Voldoe jij aan alle gevraagde kwaliteiten voor deze functies en kun je niet wachten om te beginnen? Solliciteer dan snel. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met jou op. Dit kan jij met 1 klik op de knop hieronder doen, of door onze collega Bibi een mailtje te sturen op b.cuppen@octas.nl


Sollicitatieformulier

Je staat op het punt te solliciteren bij Octas, we maken graag kennis met je. Hiervoor hebben wij de onderstaande gegevens van je nodig.

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX 8M

Contactgegevens

Prive Werk
Toevoegen