Ontdek alle AML Analist vacatures

Als AML Analist lever je een bijdrage aan een veiligere financiële wereld.

Wil jij een bijdrage leveren aan de maatschappij door financiële criminaliteit te bestrijden? Anti Money Laundering Analisten maken het verschil. Door klantonderzoek, risico’s signaleren en de organisatie adviseren over wet en regelgeving. Zo zijn innovatieve AML Analisten criminelen met plannen om geld te witwassen of terrorisme te financieren hen te slim af. En sterker nog, ze zijn gedetacheerd via Octas!

Wij krijgen gemiddeld een 9!

We zetten jou en jouw ontwikkeling centraal. Hoe doen we dat? We bouwen samen een duurzame relatie op, waardoor we weten wat jij wilt en waar je naar toe wilt groeien. Het is aan ons om naar de ‘bigger picture’ te kijken en jouw loopbaan tot een succes te maken op een persoonlijke en professionele manier. Waar wacht je nog op? Bekijk hieronder alle AML Analist vacatures of stuur je open sollicitatie in.

mto score octas over 2022

Wat is Anti Money Laundering (AML)?

AML betekent ‘Anti Money Laundering’ ofwel het bestrijden van witwassen. Het kan zijn dan bedrijven met wie de bank samenwerkt (on)bewust in betrokken zijn. Dit is schadelijk voor het in stand houden van een gezond financieel stelsel en moet zoveel mogelijk voorkomen of bestreden worden. De AML analist is hier verantwoordelijk voor en is nauw verbonden aan Customer Due Diligence onderzoek. Steeds meer bedrijven hebben AML hoog op hun agenda staan om reputatieschade te voorkomen. Help jij hen mee?