Analist Customer Due Diligence (CDD)

Ben jij die speurneus die ervoor zorgt dat de bank haar klanten door en door kent? Word Analist Customer Due Diligence bij Octas in Den Haag!


Reageer nu ▽
Terug naar vacatureoverzicht

Dit ga je doen

Als CDD analist zorg jij samen met je collega’s ervoor dat de bank al haar klanten door en door kent. Je doet grondig onderzoek naar klanten en bepaalt of sprake is van integriteitsrisico’s. Je bent verantwoordelijk voor de gehele CDD analyse waarbij je onder meer de structuur-, rechtsvorm-, productdienst- en geldstromen goed in kaart brengt. Jouw onderzoeksverslag rond je af binnen de afgesproken tijd waarbij je de kwaliteit hoog houdt. Om dit te bewerkstelligen onderhoud je nauw contact met de klant en diverse afdelingen binnen de bank. Daarnaast coach je collega’s op inhoud en pak jij je rol als sparringpartner richting het management.

Dit bieden wij

• Een jaarcontract met bruto maandsalaris tussen de € 2.600 en € 4.500 per maand o.b.v. 36 uur per week, afhankelijk van opleiding en ervaring;
• Een prima pensioenregeling én volledige reiskostenvergoeding;
• Opleidings-en trainingsmogelijkheden met onze eigen Octas Academy;
• Een gaaf netwerk van leuke collega’s die je regelmatig tegenkomt op onze Octas events;
• Veel verschillende opdrachtgevers: aan ervaring binnen verschillende bedrijven en doorgroeimogelijkheden geen gebrek.

Dit ben jij

• Hbo-of wo diploma;
• Minimaal 2 jaar relevante werkervaring waaronder ervaring met het schrijven van reviews;
• Analytisch sterk, oordeelsvorming, proactief en en flexibel;
• Je streeft naar maximale klanttevredenheid;
• Uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden in zowel Nederlands als Engels.

Dit zijn wij

Wil jij jouw expertise inzetten voor een mooie opdracht of baan bij topwerkgevers in de financiële sector? Dát kan professioneel, persoonlijk en betrokken, met Octas als sterke connectie. Klanten als ABN AMRO, ING, Rabobank, RVO en Nationale Nederlanden zijn tevreden door onze proactieve werkwijze en kwalitatieve inzet van onze gedetacheerde professionals. Tijdens de opdrachten gaan zelfstandigheid en verantwoordelijkheid hand in hand met persoonlijke ontwikkeling en kwaliteit. Met een persoonlijke coach en de Octas Academy maken we jou elke dag een beetje beter.

Sollicitatie procedure

Kun je niet wachten om te beginnen? Stuur dan voor 27 augustus 2019 jouw sollicitatie naar Ymke via y.vandam@octas.nl. Ik kom graag met je in contact! Vragen? Bel, mail of app mij gerust! (06 40 60 65 79).


Sollicitatieformulier

Je staat op het punt te solliciteren bij Octas, we maken graag kennis met je. Hiervoor hebben wij de onderstaande gegevens van je nodig.

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX 8M

Contactgegevens

Prive Werk
Toevoegen