Analist KYC /AML

Heb jij ervaring met KYC, het beoordelen en reviewen van dossiers en vind je het gaaf om verantwoordelijk te zijn voor het gehele CDD proces? Dan heeft Octas een mooie functie voor je!


Solliciteer ▽
Terug naar vacatureoverzicht

Functie

Als Analist KYC / AML ben je verantwoordelijk voor het gehele CDD proces. Je analyseert en doet CDD onderzoeken. Daarbij ben je verantwoordelijk voor het proces van identificatie, analyse en advies. Je schrijft reviews en werkt volgens de geldende wet- en regelgeving en beleid van de bank. Je werkt nauw samen met collega's van bijvoorbeeld Accountmanagement, Risk en Compliance. Het gaat om internationale klanten uit de financiële, grootzakelijke markt.

Organisatie

Wil jij jouw controle en review expertise inzetten voor een mooie opdracht of baan bij top werkgevers in de financiële sector? Ben jij op zoek naar echte uitdagingen en avontuur? Wij detacheren onze deskundige professionals bij opdrachten die hun carrière met stappen vooruit brengt en hen nog beter maakt. Onze professionals werken bij organisaties als ABN Amro, Rabobank, ING, RVO en Nationale Nederlanden. Wij helpen je deze (volgende) stap te maken.

Functie eisen

Voor de functie van Analist KYC / AML vragen wij:

  • Een afgeronde hbo of wo opleiding;
  • 1 tot 5 jaar ervaring met CDD / AML onderzoeken en het schrijven van CDD reviews;
  • Goede communicatieve vaardigheden in zowel Nederlands als Engels;
  • Je bent analytisch en oplossingsgericht.

Aanbod

Als Analist KYC / AML bieden wij het volgende:

  • Een bruto maandsalaris tussen de €2.500 en € 5.000 op basis van 40 uur;
  • Volledige vergoeding van je reiskosten en een pensioenregeling;
  • Een functie in een omgeving waar je dagelijks wordt uitgedaagd in je werk en op persoonlijk vlak;
  • Individuele (project)begeleiding;
  • Een gaaf netwerk van leuke collega’s en opdrachtgevers die je regelmatig tegenkomt op onze events.

Meer over...

Voldoe jij aan alle gevraagde kwaliteiten voor deze functies en kun je niet wachten om te beginnen? Solliciteer dan snel. Wij nemen dan contact met je op. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Ymke van Dam op 06 4060 6579 of via y.vandam@octas.nl.


Sollicitatieformulier

Je staat op het punt te solliciteren bij Octas, we maken graag kennis met je. Hiervoor hebben wij de onderstaande gegevens van je nodig.

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX 8M
8M
Toevoegen

Contactgegevens

Prive Werk
Toevoegen