Analist KYC

Heb je ervaring in de bancaire sector en wil je meewerken aan het voorkomen van financiële criminaliteit? Dan heeft Octas de perfecte baan voor jou als Analist KYC (Know Your Customer) in Den Bosch!


Reageer nu ▽
Terug naar vacatureoverzicht

Dit ga je doen

Met jouw kennis en ervaring doe je grondig onderzoek naar potentiële en bestaande klanten van de bank. Je doet onder andere onderzoek naar de (bedrijfs-)activiteiten en geldstromen van de klant, de uiteindelijke belanghebbenden en voert diverse screenings uit. Je hebt zowel telefonisch als schriftelijk contact met de betreffende klanten en met collega's van andere betrokken afdelingen zoals bijvoorbeeld Compliance of Relatiebeheer. Jouw onderzoeksverslag en risicoanalyse schrijf je zo op dat het ook voor andere collega's duidelijk is. Zo zorg je dat de bank zijn klanten kent en afscheid genomen wordt van klanten die wet- en regelgeving overtreden.

Dit bieden wij

• Een jaarcontract met bruto maandsalaris tussen de € 2.500 en € 4.000 per maand o.b.v. 36 uur per week, afhankelijk van opleiding en ervaring;
• Een prima pensioenregeling én volledige reiskostenvergoeding;
• Opleiding-en trainingsmogelijkheden met onze eigen Octas Academy;
• Een gaaf netwerk van leuke collega’s die je regelmatig tegenkomt op onze Octas events;
• Veel verschillende opdrachtgevers: aan ervaring binnen verschillende bedrijven en doorgroeimogelijkheden geen gebrek.

Dit ben jij

• Hbo-of wo diploma;
• Werkervaring in de bancaire sector en/of met CDD/KYC/Compliance;
• Goede analytische vaardigheden, secuur en je komt goed tot je recht in een dynamische omgeving;
• Je bent een enthousiaste persoonlijkheid en hebt een klantgerichte houding;
• Uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden.

Dit zijn wij

Wil jij jouw expertise inzetten voor een mooie opdracht of baan bij top werkgevers in de financiële sector? Dát kan professioneel, persoonlijk en betrokken, met Octas als sterke connectie. Klanten als ABN AMRO, ING, Rabobank, RVO en Nationale Nederlanden zijn tevreden door onze proactieve werkwijze en kwalitatieve inzet van onze gedetacheerde professionals. Tijdens de opdrachten gaan zelfstandigheid en verantwoordelijkheid hand in hand met persoonlijke ontwikkeling en kwaliteit. Met een persoonlijke coach en de Octas Academy maken we jou elke dag een beetje beter.

Sollicitatie procedure

Kun je niet wachten om te beginnen? Stuur dan voor 27 augustus 2019 jouw sollicitatie naar Ymke via y.vandam@octas.nl. Ik kom graag met je in contact! Vragen? Bel, mail of app mij gerust! (06 40 60 65 79).


Sollicitatieformulier

Je staat op het punt te solliciteren bij Octas, we maken graag kennis met je. Hiervoor hebben wij de onderstaande gegevens van je nodig.

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX 8M

Contactgegevens

Prive Werk
Toevoegen