Assistent Accountmanager Midden en Kleinbedrijf (MKB) vacature in Amsterdam en Utrecht

Krijg jij energie van klantgesprekken en heb je zin om bij een bank aan de slag te gaan? Dan past deze functie als Assistent Accountmanager Midden en Kleinbedrijf (MKB) in Amsterdam of Utrecht bij jou!


Reageer nu ▽
Terug naar vacatureoverzicht

Dit ga je doen

Als Assistent Accountmanager Midden en Kleinbedrijf (MKB) ben je de perfecte schakel tussen één of meerdere accountmanagers en MKB klanten. Je werkt zelfstandig. Je plant en maakt afspraken voor de accountmanager, bereidt klantgesprekken voor en handelt deze af. Daarnaast adviseer en informeer je klanten. Je signaleert kansen en financiële risico’s en je handelt administratieve werkzaamheden af. Waar nodig los je problemen van de klant op. Je functie is dynamisch: je hebt veel contact met je collega’s uit andere teams en andere organisatieonderdelen, met specialisten en uiteraard met klanten. Je weet hoe de klant online zijn dienstverlening kan regelen, helpt hem hierin op weg en stimuleert hem om hiervan gebruik te maken.

Dit bieden wij

• Een jaarcontract en een brutosalaris tussen de € 2250 en € 3250 per maand o.b.v. 36 uur per week, afhankelijk van opleiding en ervaring;
• Een prima pensioenregeling én volledige reiskostenvergoeding;
• Opleidings-en trainingsmogelijkheden met onze eigen Octas Academy;
• Een gaaf netwerk van leuke collega’s die je regelmatig tegenkomt op onze Octas events.
• Veel verschillende opdrachtgevers: aan ervaring binnen verschillende bedrijven en doorgroeimogelijkheden geen gebrek.

Dit ben jij

• Je hebt verstand van zakelijke kredietverlening en kunt goed plannen;
• Een hbo- of wo-diploma is in the pocket;
• Je hebt ervaring als Assistent Accountmanager, het liefst met F&A ervaring;
• Je bent communicatief sterk en bent in staat om klanten passend advies te geven;
• Werken aan diverse projecten binnen de bank trekt jou aan;
• Je woont in de omgeving van Amsterdam of Utrecht.

Dit zijn wij

Wil jij jouw expertise inzetten voor een mooie opdracht of baan bij top werkgevers in de financiële sector? Dát kan professioneel, persoonlijk en betrokken, met Octas als sterke connectie. Klanten als ABN AMRO, ING, Rabobank, RVO en Nationale Nederlanden zijn tevreden door onze proactieve werkwijze en kwalitatieve inzet van onze gedetacheerde professionals. Tijdens de opdrachten gaan zelfstandigheid en verantwoordelijkheid hand in hand met persoonlijke ontwikkeling en kwaliteit. Met een persoonlijke coach en de Octas Academy maken we jou elke dag een beetje beter. Wil je weten hoe het is om bij Octas te werken?

Bekijk dan dit onderstaande filmpje over Persoonlijk Leiderschap:

Sollicitatie procedure

Kun je niet wachten om te beginnen? Stuur dan voor 15 juli 2019 jouw sollicitatie naar Kirsten via k.diks@octas.nl. Ik kom graag met je in contact!


Sollicitatieformulier

Je staat op het punt te solliciteren bij Octas, we maken graag kennis met je. Hiervoor hebben wij de onderstaande gegevens van je nodig.

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX 8M

Contactgegevens

Prive Werk
Toevoegen