Assistent Accountmanager Midden- Kleinbedrijf in Amsterdam en Utrecht

Regel jij altijd het squashtoernooi voor je lokale club en krijg je veel energie van het tot in de puntjes uitzoeken van een leuke locatie om te glampen in Frankrijk? Ben je een kei in klantcontact en vind je diversiteit belangrijk aan een baan? Dan past deze functie als Assistent Accountmanager MKB in Amsterdam of Utrecht bij jou!


Reageer nu ▽
Terug naar vacatureoverzicht

Dit ga je doen

Wil jij jouw expertise inzetten voor een mooie opdracht of baan bij top werkgevers in de financiële sector? Dát kan professioneel, persoonlijk en betrokken, met Octas als sterke connectie. Klanten als ABN AMRO, ING, Rabobank, RVO en Nationale Nederlanden zijn tevreden door onze proactieve werkwijze en kwalitatieve inzet van onze gedetacheerde professionals. Tijdens de opdrachten gaan zelfstandigheid en verantwoordelijkheid hand in hand met persoonlijke ontwikkeling en kwaliteit. Met een persoonlijke coach en de Octas Academy maken we jou elke dag een beetje beter. Wil je weten hoe het is om bij Octas te werken?

Bekijk dan dit onderstaande filmpje over Persoonlijk Leiderschap:

Dit bieden wij

Als Assistent Accountmanager Midden -Kleinbedrijf ben jij flexibele support voor de Accountmanagers. Je maakt afspraken voor de Accountmanager en bereidt deze voor. Denk bijvoorbeeld aan marktinformatie, maar ook klantinformatie! Daarnaast voer je als Assistent Accountmanager klantgesprekken, hierin adviseer je klanten over producten, diensten en hoe ze efficiënt kunnen bankieren. Je bent een ster in een van de drie gebieden: betalen & ontvangen, CDD (Customer Due Dilligence) en financieren.

Dit ben jij

• Je hebt verstand van zakelijke kredietverlening en bent een planningskoning(in);
• Een hbo- of wo-diploma is in the pocket (nog gefeliciteerd!);
• Je bent communicatief sterk en bent in staat om klanten passend advies te geven;
• Diversiteit en flexibiliteit zijn jouw bijnamen;
• Je woont in de omgeving van Amsterdam of Utrecht.

Dit zijn wij

• Een jaarcontract en een brutosalaris tussen de € 2250 en € 3250 per maand o.b.v. 36 uur per week, afhankelijk van opleiding en ervaring;
• Een prima pensioenregeling én volledige reiskostenvergoeding;
• Opleidings-en trainingsmogelijkheden met onze eigen Octas Academy;
• Een gaaf netwerk van leuke collega’s die je regelmatig tegenkomt op onze Octas events.
• Veel verschillende opdrachtgevers: aan ervaring binnen verschillende bedrijven en doorgroeimogelijkheden geen gebrek.

Sollicitatie procedure

Kun je niet wachten om te beginnen? Stuur dan voor 29 augustus 2019 jouw sollicitatie naar Kirsten via k.diks@octas.nl. Ik kom graag met je in contact! Neem ook voor vragen gerust contact met mij op: 06 36334109


Sollicitatieformulier

Je staat op het punt te solliciteren bij Octas, we maken graag kennis met je. Hiervoor hebben wij de onderstaande gegevens van je nodig.

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX 8M

Contactgegevens

Prive Werk
Toevoegen