Assistent Controller

Wij zijn per direct op zoek naar een enthousiaste Allround Assistent Controller die ons team komt versterken. Je bent de schakel tussen Financial Control en de salarisadministratie en zorgt dat onze boekhouding piekfijn in orde is! Ben jij minimaal 16 uur beschikbaar? Werk je hard en gestructureerd, maar ben je ook in voor een feestje op zijn tijd, lees dan snel verder!


Reageer nu ▽
Terug naar vacatureoverzicht

Dit ga je doen

De afdeling Finance: dat ben jij samen met onze financial controller Sylvia. Op ons heerlijke kantoor word je omringd door een geweldig team van 27 collega's en dagelijks gebeld door onze 150 gedetacheerde professionals. Jij zorgt voor het optimaal functioneren van de financiële administratie en bent uitstekend in control. Jij regelt de inkoop, verkoop- en salarisadministratie. Door jou loopt alles soepel en is iedereen blij, want alles is op orde. Daarnaast ondersteun je de financial controller bij periodieke afsluitingen, jaarrekeningcontrole en externe audits. Wat je precies gaat doen lees je hieronder:

 • Controleren urenregistratie en het maken en boeken van de facturatie;
 • Salarismutaties bespreken, verwerken en zorg dragen voor de accurate salarisbetalingen en afhandeling;
 • Inkoopfacturen, verkoopfacturen, declaraties en reiskosten controleren, verwerken, boeken en betalen;
 • Contacten onderhouden met personeel;
 • Ondersteunen bij periodieke afsluitingen, jaarrekeningcontrole en externe audits.

Dit bieden wij

 • Een jaarcontract met bruto maandsalaris tussen de € 2100 en € 2800 per maand o.b.v. 40 uur per week, afhankelijk van opleiding en ervaring;
 • Een OV reiskostenvergoeding, een prima pensioenvoorziening en een flexibele extra beloning per jaar op basis van resultaat;
 • De mogelijkheid om jezelf professioneel en persoonlijk te ontwikkelen o.a. door middel van uitstekende maatwerk training- en opleidingsmogelijkheden;
 • Een informele en inspirerende werkplek waar we met een hecht en energiek team werken;
 • And last but not least: we work hard & we play hard! We hebben moderne werkwijzes en systemen en een dynamische werkomgeving waarin jij centraal staat, samen met voldoende feestjes :-)

Dit ben jij

Je hebt succesvol een financiële hbo of wo studie afgerond, bent klaar om de arbeidsmarkt te bestormen of hebt al enige relevante ervaring opgedaan. Verder voldoe je aan de volgende wensen:

 • Handigheid met moderne systemen en Excel;
 • Drive, lef en eagerness;
 • Je beschikt over een hoog doorzettingsvermogen, ook als je er alleen voor staat;
 • Je houdt van een omgeving die constant in beweging is;
 • Je kan per direct starten voor minimaal 16 uur per week.

Dit zijn wij

Een snel groeiende detacheerder, gespecialiseerd in de bancaire sector. Met meer dan 150 professionals die werken bij klanten als ABN AMRO, ING, Rabobank, RVO en Nationale Nederlanden. Ons interne team, waarin jij je in no time onmisbaar gaat maken, werkt vanuit ons kantoor in Amsterdam Zuidoost en bestaat uit ongeveer 25 collega’s. Wij zijn een professionele en informele organisatie met een persoonlijke aanpak en korte lijnen. Ook hebben we een goed gevulde koelkast voor onze lunches en is onze directie altijd in voor een potje pingpong. Blink je ergens anders in uit? Helemaal goed, we houden wel van een nieuwe uitdaging!

Sollicitatie procedure

Are you ready? Stuur cv en motivatie naar: a.staal@octas.nl. Heb je nog een vraag over deze functie? Neem dan contact op met: Annelies Staal via telefoonnummer 0640759597.


Sollicitatieformulier

Je staat op het punt te solliciteren bij Octas, we maken graag kennis met je. Hiervoor hebben wij de onderstaande gegevens van je nodig.

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX 8M

Contactgegevens

Prive Werk
Toevoegen