Associate Commercial Support

Ben jij op zoek naar een uitdagende nieuwe job bij een van de grootbanken? Wil je graag werken op de afdeling commercieel vastgoed én heb je affiniteit met de juridische kant van zakelijke kredieten? Dan heeft Octas de baan voor jou!


Reageer nu ▽
Terug naar vacatureoverzicht

Dit ga je doen

In deze functie ben jij verantwoordelijk voor het beheer van de kredietrisico’s van de leningenportefeuille. Maar wat ga je dan precies doen als Associate Commercial Support? Je hoofdtaken zullen bestaan uit het correct verwerken van vastgoedgegevens zoals het up to date houden van huur- en taxatiegegevens. Daarnaast maak je zowel offertes en verlengingsbrieven op. Ook sta je in- en externe cliënten te woord en verstrek je hen informatie. Dit leg je tevens administratief correct vast en tot slot archiveer je dit in de klantdossiers. Tot slot ben jij verantwoordelijk voor diverse taken in het CDD proces. Jij en je collega’s leveren elke dag weer de beste dienstverlening aan de professionele vastgoedbeleggers, met als doel de verwachtingen van deze klanten in positieve zin te overtreffen!

Dit bieden wij

• Een jaarcontract en een brutosalaris tussen de € 2000,- en € 4000,- per maand o.b.v. 36 uur per week, afhankelijk van opleiding en ervaring;
• Een prima pensioenregeling én volledige reiskostenvergoeding;
• Opleidings-en trainingsmogelijkheden met onze eigen Octas Academy;
• Een gaaf netwerk van leuke collega’s die je regelmatig tegenkomt op onze Octas events;
• Veel verschillende opdrachtgevers: aan ervaring binnen verschillende bedrijven en doorgroeimogelijkheden geen gebrek.

Dit ben jij

• Je opereert op HBO werk- en denkniveau;
• Ervaring met (hypothecaire) kredietverlening in de financiële sector is een pré;’
• Je hebt affiniteit met juridische aspecten binnen de financiële sector;
• Je gaat accuraat en nauwkeurig te werk en bent administratief erg sterk;
• Je bent pro-actief en communicatief sterk.
• Je hebt een sterke affiniteit met CDD-gerelateerde werkzaamheden.

Dit zijn wij

Wil jij jouw expertise inzetten voor een mooie opdracht of baan bij top werkgevers in de financiële sector? Dát kan professioneel, persoonlijk en betrokken, met Octas als sterke connectie. Klanten als ABN AMRO, ING, Rabobank, RVO en Nationale Nederlanden zijn tevreden door onze proactieve werkwijze en kwalitatieve inzet van onze gedetacheerde professionals. Tijdens de opdrachten gaan zelfstandigheid en verantwoordelijkheid hand in hand met persoonlijke ontwikkeling en kwaliteit. Met een persoonlijke coach en de Octas Academy maken we jou elke dag een beetje beter. Wil je weten hoe het is om bij Octas te werken?

Bekijk dan dit onderstaande filmpje over Persoonlijk Leiderschap:

Sollicitatie procedure

Kun je niet wachten om te beginnen? Stuur dan voor 6 september 2019 jouw sollicitatie naar Kirsten via k.diks@octas.nl. Ik kom graag met je in contact! Neem ook voor vragen gerust contact met mij op: 06 36334109.


Sollicitatieformulier

Je staat op het punt te solliciteren bij Octas, we maken graag kennis met je. Hiervoor hebben wij de onderstaande gegevens van je nodig.

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX 8M

Contactgegevens

Prive Werk
Toevoegen