Terug naar media

Blog: Yes, we did it!!


Blog: Yes, we dit it!!
Blog: Yes, we dit it!!

En dan heb ik het niet over de winst van het nieuwjaarstennistoernooi van Corien en mij vorig weekend op 6 januari! 🙂

Het nieuwe jaar is begonnen! Het begin van het nieuwe jaar is altijd een goed moment om samen stil te staan bij wat we het afgelopen jaar hebben bereikt en wat onze doelen zijn voor 2018! Daarnaast is dit een uitgelezen kans om mijn waardering voor iedereen die Octas een warm hart toedraagt in woorden te vatten.

Sterke positie ingenomen

Om maar meteen met de deur in huis te vallen: het was een jaar vol uitdagingen! Een grillige arbeidsmarkt, personeelswisselingen en een organisatie die steeds op zoek is naar een betere versie van zichzelf. Bedankt allemaal voor de energieke wijze waarop jullie elkaar allemaal hebben ondersteunt en verder hebben geholpen, zodat we verder konden groeien. Welke obstakels er ook opdoemden, we zijn deze altijd met een open vizier aangegaan om ze op te lossen.

Aan het begin van 2017 hadden we een aantal dromen. 1 hiervan was om qua professionals te verdubbelen, om een nog positievere impact te hebben op de financiële sector. Terugkijkend over de afgelopen 12 maanden kan ik zeggen dat we dit doel bereikt hebben! Het interne team heeft in combinatie met al onze deskundige professionals gave opdrachten mogen vervullen bij onze opdrachtgevers. Als specialistische detacheerder voor de financiële sector hebben wij ons nog sterker neergezet!

Met z’n allen verkondigen we dag in dag uit hoe fijn het is om voor Octas te mogen werken. Dit kunnen wij alleen massaal doen, omdat wij dit ook echt zo voelen. We hebben een cultuur gecreëerd waarin we worden uitgedaagd, we verantwoordelijkheid krijgen en ons persoonlijk kunnen ontwikkelen.

Maak geluk!

Een nieuw jaar, nieuwe kansen, nieuwe uitdagingen en nieuwe doelen! Dit jaar willen we natuurlijk een nog betere werkgever worden en een nog betere businesspartner zijn! Als dat lukt blijven we ongetwijfeld groeien. De volgende lessen van het afgelopen jaar gaan ons hierbij helpen:

  • Blijf nieuwsgierig;
  • Elke dag een beetje beter worden;
  • Focus op wat goed gaat;
  • Stel je kwetsbaar op;
  • Volg je dromen en bedenk goed waar jouw toegevoegde waarde zit;
  • Maak een hoop lol! Geluk maakt je succesvol!

Win-Win

Natuurlijk volg ik bovenstaande lessen niet alleen voor Octas of voor anderen, maar ook voor mezelf! Ik wil zelf graag groeien en beter worden. Uiteraard hoop ik dan ook dat mijn groei, Octas elke keer toch weer een stukje beter maakt.

Wanneer ik terugkijk op mezelf het afgelopen jaar dan heb ik ook zeker een groei doorgemaakt. Door vallen en opstaan leert men. Ik heb inmiddels genoeg ervaring opgedaan in het bedrijfsleven om goed te kunnen kijken welke acties en handelingen in het belang van de organisatie zijn. Doordat ik nu beter ben geworden in het kijken met een helikopterview, zie ik niet alleen mijn eigen handelen en de groei die ik maak, maar zie ik ook de stappen die anderen maken. Dit maakt dat ik kan helpen en bij kan sturen waar nodig, zodat anderen nog succesvoller kunnen worden. Dit is een win-winsituatie, want dat helpt ons ook als organisatie.

In 2017 ben ik Business Unit Manager van Octas geworden. Deze verandering heeft erg bijgedragen in mijn eigen ontwikkeling. Door deze verandering krijg ik namelijk de kans om nog extra uitgedaagd te worden in mijn werk en kan ik op een nieuwe wijze een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van Octas! Maar niet alleen de verandering van functie heeft positief uitgepakt! Ook de teambuilding van het afgelopen jaar heeft hierbij aan meegedragen. De teamactiviteiten zorgde ervoor dat we samen nog hechter zijn geworden.

Bedankt allemaal voor jullie sterke connectie! Maak er een mooi jaar van en make it count!

Barry

 

Word jij onze nieuwe Accountmanager Banking?
Klik op de button en bekijk of deze functie wat
voor jou is!
Benieuwd naar Octas? Klik op de button!
meer informatie - vacature accountmanager banking kom meer te weten over Octas