Business Developer

Ben jij een expert op het gebied van hypotheken en kredieten? Wil jij daarnaast graag maatwerk kredieten leveren en ga je net even een stapje verder dan de rest? Dan past deze functie als Business Developer in Amsterdam bij jou!


Reageer nu ▽
Terug naar vacatureoverzicht

Dit ga je doen

Als Business Developer draai je mee in het maatwerk kredieten team. Jouw expertise kan je in zetten om nieuwe producten te ontwikkelen zodat ze eenvoudiger en meer gestandaardiseerd zijn aan te bieden aan onze klanten, of je maakt voorstellen voor bijsturing van producten/processen die niet meer voldoen aan de wet- en regelgeving die vandaag de dag geldt. Maar je kunt ook bezig zijn met systeem- en procesverbeteringen, implementaties en/of vraagstukken rondom de zorgplicht van maatwerk kredietproducten voor de particuliere markt. Als strategische gesprekspartner op alle bancaire vlakken wordt jouw specialisme ingeschakeld. Je participeert actief in relevante netwerken. Ondernemers zien je daar graag komen en waarderen je als een volwaardige gesprekspartner.

Dit bieden wij

• Een brutosalaris tussen de € 5000 en € 6500 per maand o.b.v. 36 uur per week, afhankelijk van opleiding en ervaring;
• Een prima pensioenregeling én volledige reiskostenvergoeding;
• Opleidings-en trainingsmogelijkheden met onze eigen Octas Academy;
• Een gaaf netwerk van leuke collega’s die je regelmatig tegenkomt op onze Octas events;
• Veel verschillende opdrachtgevers: aan ervaring binnen verschillende bedrijven en doorgroeimogelijkheden geen gebrek.

Dit ben jij

• Een hbo- of wo-diploma (bedrijfseconomie, accountancy, bedrijfskunde);
• 6 tot 10 jaar werkervaring binnen het bancaire domein;
• Je houdt ervan om te ondernemen, bent resultaatgericht, werkt proactief, hebt klantfocus en overtuigingskracht en kunt goed samenwerken;
• Je beschikt over een brede bancaire kennis en uitgebreide financieringskennis en bent daarmee een volwaardige gesprekspartner;
• Je wilt je het maatwerk kredieten vak eigen maken;
• Je omarmt de agile manier van werken;
• Je woont in de omgeving van Amsterdam.

Dit zijn wij

Wil jij jouw expertise inzetten voor een mooie opdracht of baan bij top werkgevers in de financiële sector? Dát kan professioneel, persoonlijk en betrokken, met Octas als sterke connectie. Klanten als ABN AMRO, ING, Rabobank, RVO en Nationale Nederlanden zijn tevreden door onze proactieve werkwijze en kwalitatieve inzet van onze gedetacheerde professionals. Tijdens de opdrachten gaan zelfstandigheid en verantwoordelijkheid hand in hand met persoonlijke ontwikkeling en kwaliteit. Met een persoonlijke coach en de Octas Academy maken we jou elke dag een beetje beter. Wil je weten hoe het is om bij Octas te werken?

Bekijk dan dit onderstaande filmpje over Persoonlijk Leiderschap:

Sollicitatie procedure

Interesse? Solliciteer dan voor 24 augustus 2019 op deze vacature via k.diks@octas.nl of bel naar 020 758 1622.


Sollicitatieformulier

Je staat op het punt te solliciteren bij Octas, we maken graag kennis met je. Hiervoor hebben wij de onderstaande gegevens van je nodig.

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX 8M

Contactgegevens

Prive Werk
Toevoegen