Campusrecruiter

Sta jij midden in het studentenleven en wil jij hier geen afscheid van nemen? Organisatorisch talent én een mensen-mens? Word Campus Recruiter bij Octas!


Reageer nu ▽
Terug naar vacatureoverzicht

Dit ga je doen

Als Campus Recruiter bij Octas ben jij verantwoordelijk voor het binnenslepen van young professionals. Dit doe je door jouw relaties met het studentenleven warm te houden. Dit betekent dat je creatief bent in het zoeken naar manieren om deze doelgroep te bereiken. En ja, dit kan betekenen dat je betaald bier gaat drinken, maar je houdt het natuurlijk wel professioneel! Binnen deze rol zorg je dat mensen die bijna of net klaar zijn met hun studie zich binden aan Octas. Bijvoorbeeld door carrière dagen af te gaan, social media groepen af te speuren, presentaties te geven bij studenten verenigingen of door flyers uit te delen op ADE. Het kan niet gek genoeg en binnen deze rol zullen we jouw creatieve uitspattingen zeker niet in de weg staan. Wel werk je op een resultaat gerichte manier en heb je een commerciële instelling. Naast het vinden van kandidaten ben je ook verantwoordelijk voor het houden van sollicitatie gesprekken, het afnemen van assessments, carrière advies geven aan young professionals en samen met opdrachtgevers kijken naar ontwikkelingen op de markt en manieren hoe je hier op in kunt spelen. Je hebt dus zowel een erg veelzijdige rol, zowel adviserend als relatiegericht.

Dit bieden wij

 • Een jaarcontract met bruto maandsalaris vanaf € 2500 per maand o.b.v. 40 uur per week, afhankelijk van jouw opleiding en ervaring mag dit iets meer worden;
 • Reiskostenvergoeding, een prima pensioenvoorziening (leuk voor later) en een flexibele extra beloning per jaar op basis van resultaat;
 • De mogelijkheid om jezelf professioneel en persoonlijk te ontwikkelen, o.a. door middel van uitstekende maatwerk training- en opleidingsmogelijkheden;
 • Een informele en inspirerende werkplek waar we met een hecht en energiek team werken;
 • We werken samen hard maar er is ook genoeg ruimte voor lachen, gieren, brullen op de werkvloer. And last but not least: we staan bekend om onze feestjes en uitjes.

Dit ben jij

 • Een afgeronde HBO of WO opleiding, in de richting legal of finance is een pré;
 • Woonachtig in Amsterdam, Rotterdam of Utrecht;
 • Je houdt van netwerken en kunt goed luisteren;
 • Je hebt een groot netwerk in het studentenleven en bent zelf bijvoorbeeld ook actief geweest bij een studentenvereniging of hebt een bestuursjaar gedaan.
 • Je neemt initiatief en bent extravert, je vindt het leuk om op mensen af te stappen.
 • 40 uur per week beschikbaar.
 • En vooral heel veel zin om aan de slag te gaan!

Dit zijn wij

Een snel groeiende detacheerder, gespecialiseerd in de bancaire sector. Met meer dan 150 professionals die werken bij klanten als ABN AMRO, ING, Rabobank, RVO en Nationale Nederlanden. Ons interne team, waarin jij je in no time onmisbaar gaat maken, werkt vanuit ons kantoor in Amsterdam Zuidoost en bestaat uit ongeveer 25 collega’s. Wij zijn een professionele en informele organisatie met een persoonlijke aanpak en korte lijnen. Ook hebben we een goed gevulde koelkast voor onze lunches en is onze directie altijd in voor een potje tafeltennis. Blink je ergens anders in uit? Helemaal goed, we houden wel van een nieuwe uitdaging!


Sollicitatieformulier

Je staat op het punt te solliciteren bij Octas, we maken graag kennis met je. Hiervoor hebben wij de onderstaande gegevens van je nodig.

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX 8M

Contactgegevens

Prive Werk
Toevoegen