Geef je carrière een boost met detachering

Detachering boost jouw carrière. Beloofd.

Met 17 jaar ervaring in detachering weten we ook waar we ‘t over hebben. Detachering geeft een enorme boost aan je carrière. Wij regelen tijdelijke opdrachten voor jou als professional. Dat betekent dat je de vastigheid hebt van een contract, met zekerheid op een maandelijks inkomen. Werkinhoudelijk betekent het niet dat je vast zit, sterker nog: als je opdracht ten einde loopt, hebben wij al ons best gedaan om voor jou een passende vervolgopdracht te vinden. Dat zorgt ervoor dat je werk veelzijdig blijft, je leert veel door je diversiteit aan opdrachtgevers en doet in korte tijd veel relevante ervaring op.

Kortom, je ontwikkelt jezelf in no-time en je bouwt écht sterk CV op! Hierdoor boost je je carrière gelijk met detachering.

4 voordelen van detachering

  1. Veel diversiteit in opdrachtgevers en opdrachten
  2. Coaching door je eigen businessmanager
  3. Snel doorgroeien én veel ervaring opdoen
  4. Veel leren met de Octas Academy

Detachering vacatures

Wat is detachering?

Je hebt het vast weleens gehoord: ‘ik word gedetacheerd’. Voor ons volstrekt normaal, maar wat betekent het eigenlijk, detacheren? Als je via Octas gedetacheerd wordt bij een opdrachtgever is Octas jouw werkgever en ben jij onze professional. Octas hecht veel waarde aan een persoonlijke band met jou als professional en investeert om deze reden in jouw ontwikkeling. Zo heb je een persoonlijke coach vanuit Octas, een Businessmanager, die jou begeleidt gedurende je carrière bij Octas. Hiernaast staat voor je klaar: de Octas Academy, blogs en nieuws én verrijkende evenementen met Octas collega’s.