Waarom kiezen voor detachering als CDD Analist bij de ABN AMRO via Octas?

Wil jij de wereld een stukje mooier maken en een bijdrage leveren aan de maatschappij? Dan zijn onze vacatures als Customer Due Diligence Analist perfect voor jou. Als CDD analist bij ABN AMRO bestrijd jij criminaliteit zoals witwassen en terrorisme financiering. Klantonderzoek, risico’s in signaleren en in kaart brengen en de organisatie adviseren over wet- en regelgeving: dat zijn de werkzaamheden die je dagelijks doet om de criminelen te slim af te zijn. En sterker nog, dit kan gewoon via Octas. Jouw sterke connectie bij de ABN AMRO.

Wij krijgen gemiddeld een 9!

Hoe we gemiddeld een 9 krijgen? Simpel. Wij zetten jouw écht centraal. Samen met je businessmanager kijken we naar je loopbaan als CDD Analist bij de ABN AMRO en waar je naar toe wilt groeien. Jouw loopbaan maken we samen tot een succes, op een persoonlijke en professionele manier. Waar wacht je nog op? Bekijk hieronder alle CDD Analist vacatures bij de ABN AMRO, of solliciteer direct via het Open Sollicitatieformulier.

Wat houdt detachering als CDD analist bij ABN AMRO in?

Je hebt het vast weleens gehoord: ‘ik word gedetacheerd’. Voor ons volstrekt normaal, maar wat betekent het eigenlijk, detacheren? Als je via Octas gedetacheerd wordt bij een opdrachtgever is Octas jouw werkgever en ben jij onze professional. Octas hecht veel waarde aan een persoonlijke band met jou als professional en investeert om deze reden in jouw ontwikkeling. Zo heb je een persoonlijke coach vanuit Octas, een Businessmanager, die jou begeleidt gedurende je carrière bij Octas. Hiernaast staat voor je klaar: de Octas Academy, blogs en nieuws én verrijkende evenementen met Octas collega’s.

Wat doet een CDD analist bij Octas?

De Engelse term ‘due diligence’ betekent heel letterlijk gepaste zorgvuldigheid. En die gepaste zorgvuldigheid is nodig. Weet wie je klanten zijn, oftewel: know your client (KYC). Als CDD Analist ben je een detective, een speurder op zoek naar sporen die leiden naar financieel-economische criminaliteit: Denk hierbij aan witwassen, maar ook het financieren van terrorisme. Als Analist CDD via Octas maakt jij van de financiële wereld een betere plek. Ontdek nu al onze CDD analist ABN AMRO vacatures.