CDD Analist

Heb jij ervaring met het beoordelen van KYC dossiers en vind je het gaaf om verantwoordelijk te zijn voor het gehele CDD proces? Dan heeft Octas de perfecte rol voor jou!


Solliciteer ▽
Terug naar vacatureoverzicht

Functie

Als CDD Analist ben je verantwoordelijk voor het gehele CDD proces. Je analyseert en doet CDD onderzoeken. Daarbij ben je verantwoordelijk voor het proces van identificatie, analyse en advies. Samen met de compliance afdeling werk je nauw samen. Het gaat om klanten uit de financiële, grootzakelijke en publieke markt. Je schrijft periodieke reviews en werkt volgens de gestelde wet- en regelgeving.

Organisatie

Wil jij jouw controle en review expertise inzetten voor een mooie opdracht of baan bij top werkgevers in de financiële sector? Dát kan professioneel, persoonlijk en betrokken, met Octas als sterke connectie. Klanten zijn tevreden door onze pro-actieve werkwijze en kwalitatieve inzet van gedetacheerde professionals. Tijdens de opdrachten gaan zelfstandigheid en verantwoordelijkheid hand in hand met persoonlijke ontwikkeling en kwaliteit. Wil je meer informatie over Octas of weten hoe het is om bij Octas te werken? Bekijk dan dit onderstaande filmpje:

Functie eisen

Voor de opdracht van CDD Analist heb je het volgende in huis:

  • Een afgeronde hbo of wo opleiding;
  • Ervaring met het schrijven van CDD reviews;
  • 1 tot 5 jaar ervaring met het onderzoeken van klantintegriteit;
  • Je hebt kennis en ervaring met relevante wet- en regelgeving en het klantacceptatieproces.

Aanbod

Enthousiast geworden over de rol van CDD Analist? Wij bieden het volgende:

  • Een bruto maandsalaris tussen de €2.500 en € 5.000 op basis van 40 uur;
  • Een functie in een omgeving waar je dagelijks wordt uitgedaagd in je werk en op persoonlijk vlak - zodat jij kunt uitgroeien tot de professional die jij wilt zijn;
  • Octas kent een pensioenregeling, reiskostenvergoeding en biedt individuele (project)begeleiding en deelname aan diverse Octas evenementen.

Meer over...

Voldoe jij aan alle gevraagde kwaliteiten voor deze functies en kun je niet wachten om te beginnen? Solliciteer dan snel. Wij nemen dan contact met je op. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met één van onze recruiters op nummer: 020 758 1622.


Sollicitatieformulier

Je staat op het punt te solliciteren bij Octas, we maken graag kennis met je. Hiervoor hebben wij de onderstaande gegevens van je nodig.

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX 8M

Contactgegevens

Prive Werk
Toevoegen