Alle CDD Analist vacatures in Amsterdam

In de hoofdstad van Nederland gebeurt van alles. Het stikt er van de souvenirwinkels waar de sleutelhangers, mutsen en ansichtkaarten niet aan te slepen zijn. Maar wat nou als een van deze winkels een veel hogere omzet heeft dan de andere winkels? Dat is waar jij in beeld komt! Je signaleert afwijkingen in inkomsten en uitgaven. Geen detail zie jij over hoofd, want afwijkingen zouden kunnen duiden op witwaspraktijken of zelfs terrorisme financiering. Dit klinkt gelijk heel spannend, gelukkig concludeer je vaker dat er niet iets aan de hand is dan wel. Klantonderzoek, risico’s in signaleren en in kaart brengen en de organisatie adviseren over wet- en regelgeving: dat zijn de werkzaamheden die je dagelijks doet om de criminelen te slim af te zijn. En sterker nog, dit doe je gewoon bij Octas!

Wat houdt detachering als CDD analist in?

Je hebt het vast weleens gehoord: ‘ik word gedetacheerd’. Voor ons volstrekt normaal, maar wat betekent het eigenlijk, detacheren? Als je via Octas gedetacheerd wordt bij een opdrachtgever is Octas jouw werkgever en ben jij onze professional. Octas hecht veel waarde aan een persoonlijke band met jou als professional en investeert om deze reden in jouw ontwikkeling. Zo heb je een persoonlijke coach vanuit Octas, een Businessmanager, die jou begeleidt gedurende je carrière bij Octas. Hiernaast staat voor je klaar: de Octas Academy, blogs en nieuws én verrijkende evenementen met Octas collega’s.

Customer Due Dilligence?

De Engelse term ‘due diligence’ betekent heel letterlijk gepaste zorgvuldigheid. En die gepaste zorgvuldigheid is nodig. Weet wie je klanten zijn, oftewel: know your client (KYC). Als CDD Analist ben je een detective, een speurder op zoek naar sporen die leiden naar financieel-economische criminaliteit: Denk hierbij aan witwassen, maar ook het financieren van terrorisme. Jij als Analist CDD maakt van de financiële wereld een betere plek.