CDD Analist vacatures in Arnhem

De nieuwste CDD Analist vacatures in Arnhem

In de hoofdstad van Gelderland gebeurt van alles. Het stikt er van de souvenirwinkels waar de sleutelhangers, mutsen en ansichtkaarten niet aan te slepen zijn. Maar wat nu als een van deze winkels een veel hogere omzet heeft dan de andere winkels? Dat is waar jij in beeld komt! Je signaleert afwijkingen in inkomsten en uitgaven. Afwijkingen kunnen duiden op witwaspraktijken of erger nog, terrorisme financiering. Gelukkig zie jij geen detail zie jij over hoofd! Als CDD analist concludeer je gelukkig vaker dat er niets aan de hand is dan wel. Je draagt daarmee bij aan het veiliger maken van de financiële sector. Hoe? Je voert klantonderzoek uit, signaleert risico’s en brengt deze in kaart. Daarnaast adviseer je de organisatie over wet- en regelgeving. En sterker nog, dit doe je gewoon bij Octas!

Wat houdt detachering als CDD analist in?

Als je via Octas gedetacheerd wordt bij een van onze opdrachtgevers, zoals ABN AMRO, Triodos bank of Handelsbanken, is Octas jouw werkgever en ben jij onze future proof professional. Octas hecht veel waarde aan een persoonlijke band met jou als collega en investeert om deze reden in jouw ontwikkeling. Zo heb je een persoonlijke coach vanuit Octas, een Businessmanager, die jou begeleidt gedurende je carrière bij Octas. Daarnaast word je verrijkt door onze Octas Academy, blogs en nieuws én evenementen met jouw Octas collega’s.

Wat is Customer Due Dilligence (CDD)?

De Engelse term ‘due diligence’ betekent heel letterlijk gepaste zorgvuldigheid. En die gepaste zorgvuldigheid is nodig. Weet wie je klanten zijn, oftewel: know your client (KYC). Als CDD Analist ben je een detective, een speurder op zoek naar sporen die leiden naar financieel-economische criminaliteit: Denk hierbij aan witwassen, maar ook het financieren van terrorisme. Jij als Analist CDD maakt van de financiële wereld een betere plek.