CDD Analist vacatures in Arnhem

De nieuwste CDD Analist vacatures in Arnhem

In de hoofdstad van Gelderland gebeurt van alles. Het stikt er van de souvenirwinkels waar de sleutelhangers, mutsen en ansichtkaarten niet aan te slepen zijn. Maar wat nu als een van deze winkels een veel hogere omzet heeft dan de andere winkels? Dat is waar jij in beeld komt! Je signaleert afwijkingen in inkomsten en uitgaven. Afwijkingen kunnen duiden op witwaspraktijken of erger nog, terrorisme financiering. Gelukkig zie jij geen detail zie jij over hoofd! Als CDD analist concludeer je gelukkig vaker dat er niets aan de hand is dan wel. Je draagt daarmee bij aan het veiliger maken van de financiële sector. Hoe? Je voert klantonderzoek uit, signaleert risico’s en brengt deze in kaart. Daarnaast adviseer je de organisatie over wet- en regelgeving. En sterker nog, dit doe je gewoon bij Octas!

Een topdetacheerder met het cijfer 9!

Waarom wij een 9 krijgen? Simpel. We zetten jou en jouw ontwikkeling centraal. Dit doen we door samen een duurzame relatie op te bouwen, waardoor we weten wat jij wilt en waar je naar toe wilt groeien. Het is aan ons om naar de ‘bigger picture’ te kijken en jouw loopbaan tot een succes te maken op een persoonlijke en professionele manier. Waar wacht je nog op? Bekijk hieronder alle Junior KYC Analist vacatures, of probeer ons open sollicatieformulier.

mto score octas over 2022

4 redenen waarom detachering perfect voor jou

  1. Veel diversiteit in opdrachtgevers en opdrachten
  2. Coaching door met je eigen businessmanager
  3. Snel doorgroeien én veel ervaring opdoen
  4. Veel leren met de Octas Academy

Wat houdt detachering als CDD analist in?

Als je via Octas gedetacheerd wordt bij een van onze opdrachtgevers, zoals ABN AMRO, Triodos bank of Handelsbanken, is Octas jouw werkgever en ben jij onze future proof professional. Octas hecht veel waarde aan een persoonlijke band met jou als collega en investeert om deze reden in jouw ontwikkeling. Zo heb je een persoonlijke coach vanuit Octas, een Businessmanager, die jou begeleidt gedurende je carrière bij Octas. Daarnaast word je verrijkt door onze Octas Academy, blogs en nieuws én evenementen met jouw Octas collega’s.

Wat is Customer Due Dilligence (CDD)?

De Engelse term ‘due diligence’ betekent heel letterlijk gepaste zorgvuldigheid. En die gepaste zorgvuldigheid is nodig. Weet wie je klanten zijn, oftewel: know your client (KYC). Als CDD Analist ben je een detective, een speurder op zoek naar sporen die leiden naar financieel-economische criminaliteit: Denk hierbij aan witwassen, maar ook het financieren van terrorisme. Jij als Analist CDD maakt van de financiële wereld een betere plek.