CDD Analist vacatures in Eindhoven

De nieuwste CDD Analist vacatures in Eindhoven

Wat je precies doet als CDD Analist? Je analyseert meldingen van klanten die naar voren komen omdat ze bijvoorbeeld naar het buitenland zijn verhuisd, maar nog wel een bankrekening in Nederland hebben. Wat kan hier aan de hand zijn? Je onderzoekt dagelijks van verschillende bedrijven de structuur, activiteiten en geldstromen. Daardoor herken je snel wanneer bepaalde klanten of transacties een bedreiging kunnen vormen voor de bank waar jij werkt. Je versterkt hier niet alleen de opdrachtgever en Octas mee, maar ook de financiële veiligheid in onze maatschappij en specifiek in Eindhoven!

De nieuwste CDD Analist vacatures in Eindhoven

Waarom wij een 9 krijgen? Simpel. We zetten jou en jouw ontwikkeling centraal. Dit doen we door samen een duurzame relatie op te bouwen, waardoor we weten wat jij wilt en waar je naar toe wilt groeien. Het is aan ons om naar de ‘bigger picture’ te kijken en jouw loopbaan tot een succes te maken op een persoonlijke en professionele manier. Waar wacht je nog op? Bekijk hieronder alle CDD Analist vacatures in Eindhoven, of probeer ons open sollicatieformulier.

mto score octas over 2022

Waarom detachering? 4 redenen

  1. Veel diversiteit in opdrachtgevers en opdrachten
  2. Coaching door middel van je eigen businessmanager
  3. Snel doorgroeien én veel ervaring opdoen
  4. Veel leren met de Octas Academy

Wat houdt detachering als CDD analist in?

Wat betekent het eigenlijk, detacheren? Als je via Octas gedetacheerd wordt bij een opdrachtgever is Octas jouw werkgever en ben jij onze future proof professional. Octas hecht veel waarde aan een persoonlijke band met jou als professional en investeert om deze reden in jouw ontwikkeling. Zo heb je een persoonlijke coach vanuit Octas, een Businessmanager, die jou begeleidt gedurende je carrière bij Octas. We organiseren regelmatig events waar jij jouw collega’s uit het vakgebied ontmoet en je ervaringen uit kunt wisselen. Daarnaast hebben we een mooi opleidingsprogramma met veel ruimte voor eigen initiatief en ontwikkeling, zowel binnen als buiten jouw vakgebied.

Detachering is een uitstekende stap in je carrière

Als je bij een detacheerder in dienst komt werk je op diverse projecten bij verschillende opdrachtgevers. Hierdoor ontwikkel jij je sneller binnen bepaalde disciplines dan wanneer je in vaste dienst bent. Je doet in korte tijd veel ervaring op en bent daardoor ook sneller inzetbaar op verschillende soorten projecten. Doordat je verschillende bedrijven hebt gezien en kennis hebt van hun processen kun je je kennis meenemen naar een volgende organisatie en daar gelijk van toegevoegde waarde zijn!