CDD Analist vacatures in Nijmegen

De nieuwste CDD Analist vacatures in Nijmegen

In de oudste stad van Nederland gebeurt van alles. Nijmegenaren houden ook van een gefrituurde snack op z’n tijd en ook daarin hebben ze geheel eigen tradities. De studenten die donderdagnacht de kroegen rondom de Molenstraat uitrollen trekken massaal naar de snackbar voor een ‘broodje Spee’. Maar wat als een van deze snackbars een veel hogere omzet heeft dan de andere snackbars? Dat is waar jij in beeld komt!

Je signaleert afwijkingen in inkomsten en uitgaven. Geen detail zie jij over hoofd, want afwijkingen zouden kunnen duiden op witwaspraktijken of zelfs terrorisme financiering. Dit klinkt gelijk spannend, gelukkig concludeer je vaker dat er niet iets aan de hand is dan wel. Klantonderzoek, risico’s signaleren en in kaart brengen: dat zijn de werkzaamheden die je dagelijks doet om de criminelen te slim af te zijn. En sterker nog, dit doe je gewoon bij Octas!

Wat houdt detachering als CDD analist in?

Word future proof professional en maak het verschil in de financiële sector! We helpen je met jouw ontwikkeling, waardoor je expert wordt in je vakgebied. We brengen je in contact met ons netwerk van meer dan 100 professionals en groeiende groep opdrachtgevers. Zoals Triodos Bank, ABN AMRO, Rabobank, Handelsbanken, ING of DEGIRO. Blijf je continu ontwikkelen, binnen je vakgebied of daarbuiten. Bijleren kan altijd en overal met onze (online) Octas Academy en betrokken begeleiding van jouw eigen businessmanager. Collega’s beoordelen Octas met een 9! Bekijk hier hun testimonials of ontdek het zelf!

De meest behulpzame detacheerder

Als je bij een detacheerder in dienst komt werk je op diverse projecten bij verschillende opdrachtgevers. Hierdoor ontwikkel jij je sneller binnen bepaalde disciplines dan wanneer je in vaste dienst bent. Je doet in korte tijd veel ervaring op en bent daardoor ook sneller inzetbaar op verschillende soorten projecten. Doordat je verschillende bedrijven hebt gezien en kennis hebt van hun processen kun je je kennis meenemen naar een volgende organisatie en daar gelijk van toegevoegde waarde zijn!