CDD Analist vacatures in Rotterdam

De nieuwste CDD Analist vacatures in Rotterdam

In de grootse havenstad van Nederland gebeurt van alles. Het stikt er van de souvenirwinkels. De sleutelhangers, mutsen en ansichtkaarten en klompjes zijn niet aan te slepen. Maar wat nu als een van deze winkels een veel hogere omzet heeft dan een van de andere winkels? Dat is waar jij in beeld komt! Je signaleert afwijkingen in inkomsten en uitgaven. Geen detail zie jij over hoofd, want afwijkingen zouden kunnen duiden op witwaspraktijken of zelfs terrorisme financiering. Dit klinkt gelijk spannend, gelukkig concludeer je vaker dat er niet iets aan de hand is dan wel. Klantonderzoek, risico’s signaleren en in kaart brengen: dat zijn de werkzaamheden die je dagelijks doet om de criminelen te slim af te zijn. En sterker nog, dit doe je gewoon bij Octas!

Wat houdt detachering als CDD analist in?

Bij Octas werken we met de bekende detacherings formule: je bent in dienst bij ons en versterkt onze opdrachtgevers op locatie. Soms via een kortlopend project, zoals een zwangerschapsverlof, vaker ook projecten van één of twee jaar. Als je via Octas gedetacheerd wordt bij een opdrachtgever is Octas jouw werkgever en ben jij onze professional. Octas hecht veel waarde aan een persoonlijke band met jou als professional en investeert om deze reden in jouw ontwikkeling. Zo heb je een persoonlijke coach vanuit Octas, een Businessmanager, die jou begeleidt gedurende je carrière bij Octas. Daarnaast versterken we jou met de Octas Academy, blogs en nieuws én verrijkende evenementen met je eigen Octas collega’s.

De compliance sector

De Engelse term ‘due diligence’ betekent heel letterlijk gepaste zorgvuldigheid. En die gepaste zorgvuldigheid is nodig. Weet wie je klanten zijn, oftewel: know your client (KYC). Als CDD Analist ben je een detective, een speurder op zoek naar sporen die leiden naar financieel-economische criminaliteit: Denk hierbij aan witwassen, maar ook het financieren van terrorisme. Jij als Analist CDD maakt van de financiële wereld een betere plek.