CDD Analist Starter vacatures

De nieuwste Starter CDD Analist vacatures

Ben je van nature nieuwsgierig en kritisch? Heb je je universitaire of hbo-opleiding Criminologie afgerond? Wil je maatschappelijk belangrijk werk doen? Wil je werken bij de specialist in compliance en meewerken aan het vergroten van de integriteit bij onze klanten? Lijkt het je interessant om klantgegevens te onderzoeken en te analyseren op mogelijke risico’s van witwassen, terrorismefinanciering en fraude? Dan is dit de ideale functie voor jou om je loopbaan binnen compliance te starten. Als CDD analist bestrijd jij criminaliteit zoals witwassen en terrorisme financiering. Klantonderzoek, risico’s signaleren en in kaart brengen: dat zijn de werkzaamheden die je dagelijks doet om de criminelen te slim af te zijn. En sterker nog, dit kan gewoon bij Octas! Zowel als junior, medior of senior analist biedt Octas opdrachten aan bij opdrachtgevers in de financiële dienstverlening.

Wij krijgen gemiddeld een 9!

We zetten jou en je ontwikkeling centraal. Hoe doen we dat? We bouwen samen een duurzame relatie op, waardoor we weten wat jij wilt en waar je naar toe wilt groeien. Het is aan ons om naar de ‘bigger picture’ te kijken en jouw loopbaan tot een succes te maken op een persoonlijke en professionele manier. Waar wacht je nog op? Bekijk hieronder alle CDD Analist Starter vacatures! Of solliciteer via ons open sollicitatieformulier!

mto score octas over 2022

Waarom detachering? 4 redenen

  1. Veel diversiteit in opdrachtgevers en opdrachten
  2. Coaching door middel van je eigen businessmanager
  3. Snel doorgroeien én veel ervaring opdoen
  4. Veel leren met de Octas Academy

Wat is detachering?

Detachering is simpel. Je staat onder het contract bij Octas, dus daar geen gedoe over. Wij zijn jouw werkgever en jij bent onze werknemer, je hebt dus ook geen last van reorganisaties bij een bank. Afhankelijk van jouw project zit je enkele maanden, half jaar of langer bij en van onze opdrachtgevers. Octas hecht veel waarde aan een persoonlijke band met jou en investeert daarom veel in jouw ontwikkeling. Dit doen we met onze eigen Octas Academy, maar ook een persoonlijke coach, jouw eigen businessmanager. Daarbovenop hebben we toffe events die jouw direct versterken in je functie.