CDD Analist Transactie Monitoring

Heb jij ervaring met het voorkomen van witwassen, financiering van terrorisme en financieel-economische criminaliteit? Word CDD Analist Transactie Monitoring bij Octas in Rotterdam!


Reageer nu ▽
Terug naar vacatureoverzicht

Dit ga je doen

Als CDD Analist Transactie Monitoring (AML) doe jij onderzoek naar potentieel ongebruikelijke transacties of transactiepatronen die door het systeem van de bank gedetecteerd zijn. Zo draag jij bij aan het voorkomen van witwassen, financiering van terrorisme, financieel-economische criminaliteit. Je komt met een gefundeerde conclusie waarom een transactie of transactiepatroon wel of niet past bij het verwachte transactiegedrag van een klant. Voor je onderzoek raadpleeg je diverse in- en externe informatiebronnen, zoals KvK, Google, bad press, Kadaster etc. Als je op basis hiervan nog meer informatie nodig hebben, dan schakel je de contactpersoon van de klant in.

Dit bieden wij

• Een jaarcontract met bruto maandsalaris tussen de € 2.400 en € 4.000 per maand o.b.v. 36 uur per week, afhankelijk van opleiding en ervaring;
• Een prima pensioenregeling én volledige reiskostenvergoeding;
• Opleidings-en trainingsmogelijkheden met onze eigen Octas Academy;
• Een gaaf netwerk van leuke collega’s die je regelmatig tegenkomt op onze Octas events;
• Veel verschillende opdrachtgevers: aan ervaring binnen verschillende bedrijven en doorgroeimogelijkheden geen gebrek.

Dit ben jij

• Een afgeronde hbo- of wo-opleiding met minimaal 1 jaar ervaring met AML, Transactie Monitoring of CDD/ KYC;
• Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
• Analytisch sterk en in staat jouw risicoanalyse helder weg te schrijven;
• Besluitvaardig en proactief in handelen;
• Je bent stressbestendig en een dynamische werkomgeving past goed bij jou.

Dit zijn wij

Wil jij jouw expertise inzetten voor een mooie opdracht of baan bij topwerkgevers in de financiële sector? Dát kan professioneel, persoonlijk en betrokken, met Octas als sterke connectie. Klanten als ABN AMRO, ING, Rabobank, RVO en Nationale Nederlanden zijn tevreden door onze proactieve werkwijze en kwalitatieve inzet van onze gedetacheerde professionals. Tijdens de opdrachten gaan zelfstandigheid en verantwoordelijkheid hand in hand met persoonlijke ontwikkeling en kwaliteit. Met een persoonlijke coach en de Octas Academy maken we jou elke dag een beetje beter.

Sollicitatie procedure

Kun je niet wachten om te beginnen? Stuur dan voor 27 augustus 2019 jouw sollicitatie naar Ymke via y.vandam@octas.nl. Ik kom graag met je in contact!


Sollicitatieformulier

Je staat op het punt te solliciteren bij Octas, we maken graag kennis met je. Hiervoor hebben wij de onderstaande gegevens van je nodig.

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX 8M

Contactgegevens

Prive Werk
Toevoegen