CDD Analist

Ervaring met Customer Due Diligence en toe aan een nieuwe uitdaging waarbij jij de ruimte krijgt te groeien als professional? Ga aan de slag als CDD Analist in Utrecht!


Reageer nu ▽
Terug naar vacatureoverzicht

Dit ga je doen

Je richt je op dossiers van mkb en grootzakelijke klanten. Je bent verantwoordelijk voor het actualiseren, analyseren en sluiten van de dossiers en werkt hierbij nauw samen met je collega’s. Je team bestaat uit junioren, (senior) analisten en quality checkers. Je beoordeelt op basis van de bedrijfsactiviteiten en (de juridische en organisatorische) bedrijfsstructuur welke documentatie noodzakelijk is conform wet- en regelgeving. Je voert identificatie/verificatie uit op de klantgegevens, organisatiestructuren en externe stukken en legt deze vast in de daarvoor bestemde systemen. Waar nodig neem je contact op met de klant. Binnen het team heb je een coachende rol en ben je vraagbaak voor je collega’s. Je geeft feedback aan het team in zijn geheel en aan individuele collega's.

Dit bieden wij

• Een jaarcontract met bruto maandsalaris tussen de € 2.500 en € 3.700 per maand o.b.v. 36 uur per week, afhankelijk van opleiding en ervaring;
• Een prima pensioenregeling én volledige reiskostenvergoeding;
• Opleidings-en trainingsmogelijkheden met onze eigen Octas Academy;
• Een gaaf netwerk van leuke collega’s die je regelmatig tegenkomt op onze Octas events;
• Veel verschillende opdrachtgevers: aan ervaring binnen verschillende bedrijven en doorgroeimogelijkheden geen gebrek.

Dit ben jij

• Hbo- of wo afgestudeerd;
• Minimaal 2 jaar ervaring met KYC / CDD in een commercieel zakelijke omgeving;
• In staat risico’s, (complexe) juridische bedrijfsstructuren en productenrange te beoordelen;
• Bedreven in het schrijven van event gedreven en periodieke reviews;
• Goede (telefonische) gespreksvaardigheden in zowel Nederlands als Engels.

Dit zijn wij

Wil jij jouw expertise inzetten voor een mooie opdracht of baan bij top werkgevers in de financiële sector? Dát kan professioneel, persoonlijk en betrokken, met Octas als sterke connectie. Klanten als ABN AMRO, ING, Rabobank, RVO en Nationale Nederlanden zijn tevreden door onze proactieve werkwijze en kwalitatieve inzet van onze gedetacheerde professionals. Tijdens de opdrachten gaan zelfstandigheid en verantwoordelijkheid hand in hand met persoonlijke ontwikkeling en kwaliteit. Met een persoonlijke coach en de Octas Academy maken we jou elke dag een beetje beter.

Sollicitatie procedure

Kun je niet wachten om te beginnen? Stuur dan voor 29 augustus 2019 jouw sollicitatie naar Ymke via y.vandam@octas.nl. Ik kom graag met je in contact! Vragen? Bel, mail of app mij gerust! (06 40 60 65 79).


Sollicitatieformulier

Je staat op het punt te solliciteren bij Octas, we maken graag kennis met je. Hiervoor hebben wij de onderstaande gegevens van je nodig.

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX 8M

Contactgegevens

Prive Werk
Toevoegen