CDD Analist vacatures in Noord-Holland

Alle CDD Analist Vacatures in Noord-Holland

Noord-Holland. Misschien wel de mooiste provincie van Nederland. Amsterdam, Haarlem, maar ook Alkmaar. Elk heeft zijn eigen karakteristiek. Elke stad zit bomvol winkels, maar wat nu als een van deze winkels een veel hogere omzet heeft dan de andere winkels? Als CDD Analist signaleer jij dit als afwijking in inkomsten en uitgaven. Geen detail zie jij over hoofd, want afwijkingen zouden kunnen duiden op witwaspraktijken of zelfs terrorisme financiering. Dit klinkt natuurlijk spannend, je concludeert gelukkig vaker dat er niets aan de hand is dan wel. Klantonderzoek, risico’s signaleren en in kaart brengen. Daarnaast de organisatie adviseren over wet- en regelgeving: dat zijn de werkzaamheden die je dagelijks doet om de criminelen te slim af te zijn. En sterker nog, dit doe je natuurlijk bij Octas!

Wat houdt detachering als CDD analist in?

Je hebt het vast weleens gehoord: ‘ik word gedetacheerd’. Voor ons volstrekt normaal, maar wat betekent het eigenlijk, detacheren? Als je via Octas gedetacheerd wordt bij een opdrachtgever is Octas jouw werkgever en ben jij onze professional. Octas hecht veel waarde aan een persoonlijke band met jou als professional en investeert om deze reden in jouw ontwikkeling. Zo heb je een persoonlijke coach vanuit Octas, een Businessmanager, die jou begeleidt gedurende je carrière bij Octas. Hiernaast staat voor je klaar: de Octas Academy, blogs en nieuws én verrijkende evenementen met Octas collega’s.

Detachering is een uitstekende stap in je carrière

Als je bij een detacheerder in dienst komt werk je op diverse projecten bij verschillende opdrachtgevers. Hierdoor ontwikkel jij je sneller binnen bepaalde disciplines dan wanneer je in vaste dienst bent. Je doet in korte tijd veel ervaring op en bent daardoor ook sneller inzetbaar op verschillende soorten projecten. Doordat je verschillende bedrijven hebt gezien en kennis hebt van hun processen kun je je kennis meenemen naar een volgende organisatie en daar gelijk van toegevoegde waarde zijn!