Commercieel Medewerker Binnendienst

Heb jij recente ervaring als Commercieel Medewerker Binnendienst bij Rabobank en wil je graag aan de slag bij verschillende opdrachtgevers? Kom werken bij Octas!


Solliciteer ▽
Terug naar vacatureoverzicht

Functie

Als Commercieel Medewerker Binnendienst ondersteun je de Accountmanager. Je maakt afspraken en bereidt deze voor op het gebied van relevante klant- en marktinformatie. Jouw kennis van zakelijk financieren is up to date en als Commercieel Medewerker Binnendienst adviseer en informeer je real-time en online klanten over producten, diensten en efficiënt bankieren. Daarnaast sta je als Commercieel Medewerker Binnendienst MKB of Groot Zakelijk klanten te woord.

Organisatie

Ben jij op zoek naar echte uitdagingen en avontuur? Wij detacheren onze deskundige professionals bij opdrachten die hun carrière met stappen vooruit brengt en hen nog beter maakt. Onze professionals werken bij organisaties als ABN Amro, Rabobank, ING, RVO en Nationale Nederlanden. Wij zoeken regelmatig nieuwe collega’s voor de functies van Assistent Accountmanager (Commercieel Medewerker Binnendienst), Junior Financieringsspecialist en Financieringsspecialist.

Met een jaarcontract bij Octas ben je breed inzetbaar bij verschillende Rabobanken en heb je de mogelijkheid om door te groeien naar verschillende functies en opdrachtgevers. Wij helpen je deze (volgende) stap te maken.

assistant accountmanager

Functie eisen

Voor de functie Commercieel Medewerker Binnendienst vragen wij:

  • een afgeronde hbo- of wo-opleiding en recente Rabobank ervaring;
  • het is een pré wanneer je ervaring hebt met het opstellen en analyseren van financieringsvoorstellen;
  • je bent communicatief sterk, kunt goed plannen en bent in staat om de klant op het moment van contact een passend advies te geven;
  • een open houding als het gaat om feedback geven en ontvangen.

Aanbod

Voor de functie Commercieel Medewerker Binnendienst bieden wij:

  • een brutosalaris tussen de € 2.500 en € 3.800 per maand o.b.v. 36 uur per week. Afhankelijk van opleiding en ervaring;
  • volledige vergoeding reiskosten en een pensioenregeling;
  • opdrachten bij verschillende opdrachtgevers binnen de financiële dienstverlening;
  • persoonlijke begeleiding door je Fieldmanager;
  • doorgroeimogelijkheden naar Accountmanager en Financieringsspecialist;
  • een gaaf netwerk van leuke collega’s en opdrachtgevers die je regelmatig tegenkomt op onze events.

Meer over...

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Kirsten via 020 758 1622


Sollicitatieformulier

Je staat op het punt te solliciteren bij Octas, we maken graag kennis met je. Hiervoor hebben wij de onderstaande gegevens van je nodig.

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX 8M

Contactgegevens

Prive Werk
Toevoegen