Compliance Adviseur

Een oog voor detail en gefocust op kwaliteit? Ga aan de slag als Compliance Adviseur bij Octas!


Reageer nu ▽
Terug naar vacatureoverzicht

Dit ga je doen

Als Compliance Adviseur bij Octas ben jij de vraagbaak voor analisten op het gebied van Compliance, Risk & Governance bij de opdrachtgevers. Je zorgt dat klantdossiers volledig zijn en voert kwaliteitscontroles uit. Deze kwaliteit waarborg je door continu een actieve bijdrage te leveren in de controle van, het coachen op en het signaleren van kwaliteitsissues. Je begeleid exit trajecten voor zakelijke en particuliere klanten volgens de geldende wet- en regelgeving en hebt hier dan ook actuele en kennis van.

Dit bieden wij

  • Een jaarcontract met bruto maandsalaris tussen de €3.500 en € 4.500 per maand o.b.v. 40 uur per week, afhankelijk van opleiding en ervaring;
  • Een prima pensioenregeling én volledige reiskostenvergoeding;
  • Opleidings-en trainingsmogelijkheden met onze eigen Octas Academy;
  • Een gaaf netwerk van leuke collega’s die je regelmatig tegenkomt op onze Octas events;
  • Veel verschillende opdrachtgevers: aan ervaring binnen verschillende bedrijven en doorgroeimogelijkheden geen gebrek.

Dit ben jij

  • Je hebt een HBO- of WO-diploma op zak in een juridische of economische richting
  • Bent in staat gedetailleerd te werk te gaan en periodieke reviews te geven;
  • Ervaring binnen het KYC, CDD of Compliance vakgebied;
  • Je bent communicatief vaardig.

Dit zijn wij

Wil jij jouw expertise inzetten voor een mooie opdracht of baan bij top werkgevers in de financiële sector? Dát kan professioneel, persoonlijk en betrokken, met Octas als sterke connectie. Klanten als ABN AMRO, ING, Rabobank, RVO en Nationale Nederlanden zijn tevreden door onze proactieve werkwijze en kwalitatieve inzet van onze gedetacheerde professionals. Tijdens de opdrachten gaan zelfstandigheid en verantwoordelijkheid hand in hand met persoonlijke ontwikkeling en kwaliteit. Met een persoonlijke coach en de Octas Academy maken we jou elke dag een beetje beter.

Nieuwsgierig geworden? Bekijk dan dit onderstaande filmpje van Manuel over zijn ervaring als Compliance professional bij Octas:

Sollicitatie procedure

Past deze functie als Compliance adviseur bij jou? Stuur dan voor 1 oktober 2019 jouw sollicitatie naar Elise via e.eijkman@octas.nl.


Sollicitatieformulier

Je staat op het punt te solliciteren bij Octas, we maken graag kennis met je. Hiervoor hebben wij de onderstaande gegevens van je nodig.

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX 8M

Contactgegevens

Prive Werk
Toevoegen