Als Compliance Officer haal je de onderste steen boven.

Wij krijgen gemiddeld een 9!

We zetten jou en jouw ontwikkeling centraal. Hoe doen we dat? We bouwen samen een duurzame relatie op, waardoor we weten wat jij wilt en waar je naar toe wilt groeien.

Het is aan ons om naar de ‘bigger picture’ te kijken en jouw loopbaan tot een succes te maken op een persoonlijke en professionele manier. Waar wacht je nog op? Bekijk hieronder alle Compliance Officer vacatures of solliciteer direct via het open sollicitatieformulier!

mto 2021

Wat houdt detachering als Compliance Officer in?

Je hebt het vast weleens gehoord: ‘ik word gedetacheerd’. Voor ons volstrekt normaal, maar wellicht nieuw voor jou. Als je via Octas gedetacheerd wordt betekent dat dat je fysiek werkzaam bent bij een van de opdrachtgevers en tegelijkertijd in dienst bent bij Octas als finance professional. Dubbel voordeel dus!

Aan de ene kant ontwikkel je je bij de opdrachtgever en aan de andere kant word je door Octas versterkt in je persoonlijke en professionele ontwikkeling. Onder andere door een breed netwerk aan finance professionals, de Octas Academy en persoonlijke begeleiding door een van onze businessmanagers.