Customer Due Diligence (CDD) Analist Vacatures

Word Customer Due Dilligence (CDD) Analist

Wil jij de wereld een stukje mooier maken en een bijdrage leveren aan de maatschappij? Dan zijn onze vacatures als Customer Due Diligence Analist perfect voor jou. Als CDD analist bestrijd jij criminaliteit zoals witwassen en terrorisme financiering. Klantonderzoek, risico’s in signaleren en de organisatie adviseren over wet- en regelgeving: dat zijn de werkzaamheden die je dagelijks doet om de criminelen te slim af te zijn.

En sterker nog, dit kan gewoon bij Octas! Op verschillende niveaus biedt Octas opdrachten aan bij opdrachtgevers in de financiële dienstverlening. Onder onze opdrachtgevers vind je o.a. RabobankINGNationale NederlandenABN AMROTriodosICSDeGiro en Handelsbanken.

Wij scoren gemiddeld een 9. Waarom lees je hieronder:

Waarom wij een 9 krijgen? Simpel. We zetten jou en jouw ontwikkeling centraal. Dit doen we door samen een duurzame relatie op te bouwen, waardoor we weten wat jij wilt en waar je naar toe wilt groeien. Het is aan ons om naar de ‘bigger picture’ te kijken en jouw loopbaan tot een succes te maken op een persoonlijke en professionele manier. Waar wacht je nog op? Bekijk hieronder de Customer Due Dilligence Analist vacatures of solliciteer via het open sollicitatieformulier!

mto score octas over 2022

Wat houdt detachering in als Customer Due Diligence Analist?

Je hebt het vast weleens gehoord: ‘ik word gedetacheerd’. Voor ons volstrekt normaal, maar wat betekent het eigenlijk, detacheren? Als je via Octas gedetacheerd wordt bij een opdrachtgever is Octas jouw werkgever en ben jij onze professional. Octas hecht veel waarde aan een persoonlijke band met jou als professional en investeert om deze reden in jouw ontwikkeling. Zo heb je een persoonlijke coach vanuit Octas, een Businessmanager, die jou begeleidt gedurende je carrière bij Octas. Hiernaast staat voor je klaar: de Octas Academy, blogs en nieuws én verrijkende evenementen met Octas collega’s.

Customer Due Diligence Analist!?

Als CDD Analyst haal je de onderste steen boven. CDD staat voor “Client/Customer Due Dilligence”, waar ‘Due Diligence’ gepaste zorgvuldigheid betekent. Als bank wil je weten wie je klanten zijn, wat ze doen en hoe ze dit precies doen. Oftewel: Know Your Client (KYC).

Daarnaast kun je ook aan de slag gaan als AML (Anti Money Laundering) Analist. Een AML Analist is een speurder op zoek naar sporen die leiden naar financieel-economische criminaliteit: het KYC principe helpt jou om de bank beter te beveiligen.