Detachering

Wat is detachering?

Je hebt het vast weleens gehoord: ‘ik word gedetacheerd’. Voor ons volstrekt normaal, maar wat betekent het eigenlijk, detacheren? Als je via Octas gedetacheerd wordt bij een opdrachtgever is Octas jouw werkgever en ben jij onze professional. Je bent dus in (vaste) dienst bij Octas en samen kijken we naar welke projecten jouw carrière versterken. Octas hecht veel waarde aan een persoonlijke band met jou als professional en investeert daarom altijd in jou persoonlijke ontwikkeling. Zo heb je een coach vanuit Octas, de Businessmanager, die jou begeleidt gedurende je carrière bij Octas. Hiernaast staat voor je klaar: de Octas Academy, blogs en nieuws én verrijkende evenementen met Octas collega’s.

Waarom detacheren?

 1. Carrièremogelijkheden
 2. Snel veel ervaring op doen
 3. Ontwikkeling via Octas Academy
 4. Zekerheid door in dienst te zijn bij Octas
 5. Continu uitdaging bij verschillende opdrachtgevers
Groeien bij Octas
 • detachering
 • persoonlijk leiderschap
 • Aan de virtuele tafel zitten Octas professionals Saskia Bertrams, Rayn Monsch en Ronald van Steensel. Waarom deze drie? Opgeteld zijn zij samen 26,5 jaar werkzaam in de bancaire detachering bij Octas,…

 • compliance
 • detachering
 • zakelijk financieren
 • Begin 2013 switchte Veronique Nijhoff-Kleine van een vaste baan bij ABN AMRO naar werken binnen de detachering. Inmiddels heeft ze zes verschillende projecten gedaan bij vier verschillende banken. Ver…

  JE NETWERKT GROEIT CONTINU

  Met plezier naar mijn werk gaan vind ik het allerbelangrijkste. Ik heb vele mooie momenten meegemaakt door Octas bij de verschillende opdrachtgevers waar ik heb gewerkt. Wat me het meest bij is gebleven is hoe je als gedetacheerde wordt gezien als een vaste kracht bij de opdrachtgever. Je bent niet een nummertje dat na een paar maanden weer weggaat. Ik werd bij beide opdrachten in eerste instantie voor 3 maanden ingehuurd, maar bleef bij beide opdrachten 2 jaar. Tot op heden heb ik nog veel contact met oud-collega’s en managers. Hierdoor blijf ik altijd verbonden op zowel zakelijk als persoonlijk vlak. Dit is een absolute pluspunt van detachering: je netwerk groeit continu.
  Octas professional Ilham

  LEUKE EN INSPIRERENDE KWARTAALMEETINGS

  Octas heeft een goede match gemaakt en daarna ben ik gelukkig ook heel goed ontvangen bij de opdrachtgever. De kwartaalbijeenkomsten zijn leuk en inspirerend door de thema’s die ze kiezen. In juli heeft Octas een kwartaaldiner georganiseerd waar ik met mijn eigen collega’s bij kon bij praten. Door in gesprek te zijn met Octas collega’s die weer bij andere opdrachtgevers zitten, wissel je ervaringen uit. Super leerzaam!
  Compliance & Risk professional Manuel
  Vacatures