Annelies Staal

Annelies is HR Adviseur binnen Octas en houdt zich bezig met allerlei vraagstukken rondom personeelszaken, van arbeidsvoorwaarden tot ziekteverzuim. Ook is Annelies druk bezig met de werving en selectie van nieuwe collega’s voor ons kantoor in Amsterdam. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Neem dan snel vrijblijvend contact met haar op!

Annelies is een aantal jaar als recruitment consultant werkzaam geweest en neemt die ervaring mee om ons team zo goed mogelijk te ondersteunen. In de arbeidsbemiddeling is zij helemaal op haar plek. Haar kracht ligt in haar brede blik en als je met haar in gesprek bent is ze eerlijk, doelgericht en komt ze snel tot de kern. Gelukkig heeft ze ook een goed gevoel voor humor! Stiekem ambieert zij de functie van Chief Happiness Officer en het is dan ook haar doel om Octas iedere dag nóg een beetje leuker te maken!

Annelies woont met haar vriend in Haarlem en daar is ze dan ook regelmatig op het terras te vinden met een wijntje.  Ook reist ze graag naar ‘rare landen’. Annelies kookt graag: ze heeft meer dan honderd kookboeken en maakt bijna nooit twee keer hetzelfde recept. Om een beetje in balans te blijven loopt ze regelmatig hard en springt ze op haar yogamat.

Wil je meer van Annelies horen of wil je weten wat ze concreet voor je kan betekenen? Neem gerust contact op via 06 40759597.