Eelco Klene

Eelco ziet het als een uitdaging om het beste uit professionals te halen. Hij vindt het leuk om door middel van coaching en advies hen net dat stapje verder te brengen in hun carrière.
Hij houdt van een persoonlijke benadering en is graag goed op de hoogte van de persoonlijke wensen en ambities.

Zelf heeft hij bedrijfswetenschappen (MScBA) gestudeerd en is na het afronden van zijn opleiding gestart bij een organisatie die zich richt op IT detachering. Hij is als Recruiter begonnen en doorgegroeid in de rol van Fieldmanager. Bij die organisatie heeft hij een enorme groei mogen mee maken en zichzelf persoonlijk en inhoudelijk kunnen ontwikkelen. Door deze groei heeft hij ervaring opgedaan met het opzetten en uitdragen van fieldmanagement richting en voor de professionals. Deze opgedane ervaring zet hij nu in voor Octas om zo mee te kunnen bouwen aan een succesvolle, sterke en persoonlijke organisatie die professionals verbindt en professioneel begeleid.

Binnen Octas hebben al onze activiteiten een commerciële inslag en vinden we het belangrijk dat wij als organisatie verder kunnen groeien. Maar deze groei kan niet zonder tevreden professionals en tevreden opdrachtgevers. In de rol van Fieldmanager ziet Eelco het als zijn uitdaging om deze elementen goed bij elkaar te brengen.

Naast zijn werk is Eelco sinds januari een trotse vader van zijn zoontje Wessel. Hij is getrouwd met Jonna en woonachtig in Krommenie. Naast de kleine als hobby , speelt hij graag tennis. Om nog meer aan zijn conditie te werken is hij ook met regelmaat in de sportschool te vinden. Hij houdt van reizen (USA, Canada, Tanzania, Costa Rica en Maleisië) en heeft zeker nog een aantal mooie landen op de short-list staan. In de winter gaat hij graag op wintersport. En wanneer hij nog een momentje over heeft spreekt hij af met zijn vrienden.

Eelco Klene

Fieldmanager Compliance & Risk