Irene Vlaming

Irene is Interim Recruiter bij Octas binnen business line Compliance & Risk en helpt iedere professional graag aan een goede opdracht.

Irene heeft lang geleden haar studie Bedrijfseconomie afgerond. Na ruim 7 jaar werkzaam geweest te zijn binnen verschillende finance & control rollen is zij bij toeval het recruitment vak ingerold. Dit bevalt haar tot op heden nog steeds ontzettend goed. Zij heeft jaren aan de bureauzijde als Recruiter gewerkt echter sinds 2 jaar gaat zij als interim Recruiter door het leven. Irene vindt het heel leuk om in verschillende keukens te kijken en mensen te helpen aan een nieuwe uitdaging. Bij Irene kun je ervan op aan dat ze doet wat ze heeft belooft. Zij is gedreven om je aan de juiste passende baan of opdracht te helpen.

Irene is de trotse moeder van twee kinderen die inmiddels druk aan het studeren (en feesten) zijn in Groningen. In haar vrije tijd is ze vaak te vinden in de sportschool. Familie en vrienden maken een belangrijk onderdeel uit van haar sociale leven. Wil je meer over Irene horen of weten wat zij voor jou kan betekenen? Bel of app dan naar 06 40946566.