Jilt Akkerman

Jilt is Manager Business Operations en verantwoordelijk voor het managen van de algehele Octas operatie. In de afgelopen 20 jaar heeft hij ervaring op gedaan in de financiële dienstverlening, op diverse managementposities. Van sales tot operations, van backoffice tot trainingen en opleidingen en van IT tot business development.

Jilt vindt zijn werkgeluk in de samenwerking en het opbouwen en onderhouden van een diepere relatie met collega’s en klanten. Jilt is ondernemend, zeer innovatief en daarbij ligt zijn kracht in het creëren van een stimulerende en positieve werkcultuur. Hij wordt gedreven door het inzicht dat processen en werkwijzen altijd beter kunnen en vindt het van groot belang dat zowel afdelingen als organisaties met elkaar verbonden zijn. In de diversiteit van mensen zoekt Jilt de overeenkomsten en de raakvlakken, om gezamenlijk te werken aan een hoger doel.

Kernwoorden: verbinder, innovatief, oplossingsgericht, commercieel, en analytisch.

Wil je meer van Jilt horen of wil je weten wat hij concreet voor je kan betekenen? Neem gerust contact op via 020 758 1622

Meer over Jilt

Jilt Akkerman

Manager Business Operations