Kirsten Diks

Kirsten is Businessmanager voor de business line Zakelijk Financieren en helpt iedere professional graag aan een mooi carrière pad!

Na een jaar met veel plezier Recruiter voor deze Business Line te zijn geweest heb ik de overstap gemaakt naar Businessmanager . Ik werk met veel enthousiasme en ben erg gedreven. Ik heb een duidelijk doel voor ogen en ga er volledig voor om dit doel te bereiken: namelijk samen met jou een mooi carrière pad uit te stippelen en vorm te geven! Jouw competenties en persoonlijkheid zijn daarbij erg van belang. Deze interesse komt uit mijn achtergrond in de psychologie. De eigenschappen van de professionals combineer ik altijd met de normen, waarden en heel belangrijk: de sfeer binnen het bedrijf van de klant. Als dit in goede balans is, dan komt de professional het best tot haar recht en kan hij/zij onze opdrachtgever optimaal van dienst zijn, en ook niet onbelangrijk tot de beste versie van jezelf komen.

Mijn werkgeluk haal ik uit de tevredenheid van zowel de professional als de opdrachtgever. Dit in combinatie met oprechte interesse in de medemens en een passie voor personal development maakt dat ik voor Octas dagelijks met plezier op zoek ga naar nieuwe professionals. Wederzijds respect en transparantie zijn voor mij belangrijk in het versterken van elkaar. Als ik niet aan het werk ben, dan kun je mij zeker vinden op een terrasje, een nieuw restaurant en ben ik graag op het strand te vinden!

Ben jij op zoek naar de volgende stap in je carrière? Neem dan contact met mij op!

Meer over Kirsten

Kirsten Diks

Businessmanager Zakelijk Financieren