Kirsten Diks

Kirsten is Recruiter voor de business line Zakelijk Financieren en helpt iedere professional graag aan een goede opdracht!

De competenties en persoonlijkheid van de kandidaten is waar ik mijn match op baseer. Deze interesse komt uit mijn achtergrond in de psychologie. De eigenschappen van de kandidaat combineer ik vervolgens altijd met de normen, waarden en heel belangrijk: de sfeer binnen het bedrijf van de klant. Als dit in goede balans is, dan komt de kandidaat het best tot haar recht en kan hij/zij onze opdrachtgever optimaal van dienst zijn.

Naast mijn achtergrond in de psychologie heb ik al ervaring opgedaan binnen het recruitment vak en ben ik tot de conclusie gekomen dat ik werkgeluk haal uit de tevredenheid van zowel de kandidaat als de opdrachtgever. Ik werk met veel enthousiasme en ben erg gedreven. Ik heb een duidelijk doel voor ogen en ga er volledig voor om dit doel te bereiken: namelijk voor jou een gave baan in de bancaire sector te vinden!

Dit in combinatie met oprechte interesse in de medemens en een passie voor personal development maakt dat ik voor Octas dagelijks met plezier op zoek ga naar nieuwe professionals. Als ik niet aan het werk ben, dan kun je mij zeker vinden op een terrasje, een nieuw restaurant en ben ik graag op het strand te vinden!

Ben jij op zoek naar de volgende stap in je carrière? Neem dan contact met mij op!