Maxime Bouwman

Maxime is werkstudent Human Resources en ondersteunt Faisoen in haar dagelijkse werkzaamheden. Op dit moment zit Maxime in haar vierde jaar van haar studie Human Resource Management aan de Hogeschool van Amsterdam. In haar derde jaar heeft zij de minor Arbeidsrecht gevolgd en zich gespecificeerd in de wetten en regels die schuilen achter het HR-vak.

Maxime heeft al eerder ervaring opgedaan binnen HR, door middel van haar zes maanden stage binnen de Hospitality branche. Om verder haar CV op te bouwen en te groeien in HR, heeft Maxime er voor gekozen om bij Octas te gaan werken! Het leukste aan HR vindt Maxime het direct in contact staan met de medewerkers en professionals. Een aanspreekpunt zijn voor medewerkers vindt zij belangrijk en toegankelijkheid staat bovenaan. Maxime gaat altijd voor kwaliteit, zonder overdreven perfectionisme. Altijd gefocust aan het werk, maar creëert graag een ontspannen sfeer op de werkvloer.

Als echt stadsmeisje is Maxime geboren in Amsterdam en is daar dan ook vaak te vinden met vrienden op het terras of in de winkelstraten. In haar vrije tijd doet zij aan kickboksen, fitness en vindt het leuk om te koken. Ook kan je Maxime in de zomer regelmatig op festivals vinden, voor en achter de bar!

Met zomer als favoriete seizoen, is Maxime in de zomer veel aan het reizen. Zo heeft zij afgelopen twee jaar een rondreis gemaakt door Thailand en Israël.

Maxime Bouwman

HR Werkstudent