Wousje Jonker

Wousje is Interim Recruiter bij Octas binnen business unit Zakelijk Financieren en helpt iedere professional graag aan een goede opdracht!

Wousje heeft net haar studie Bedrijfskunde MER afgerond. Tijdens haar studie is ze tijdens stage, afstuderen en een bijbaan het recruitmentvak ingerold. Sinds september is zij werkzaam als interim recruiter. Wousje vindt het heel belangrijk dat ze iets kan betekenen voor de mensen om haar heen. Als recruiter wil ze er zijn voor JOU! Het is haar doel om jou aan een baan te helpen of de opdrachtgever de juiste werknemers te leveren. Bij Wousje kun er ervan op aan dat ze doet wat ze heeft belooft en er keihard aan werkt om voor jou die baan of werknemer waar te maken.

Wousje is getrouwd en woont samen met haar man in Zeewolde. In haar vrije tijd is ze te vinden bij familie en/of vrienden. Daarnaast houdt Wousje zich bezig met sporten, shoppen, netflixen en lezen. Wil je meer over Wousje horen of weten wat zij voor jou kan betekenen? Bel of app dan naar  06 40 65 22 49