FEC Analist Vacatures bij Octas

Als FEC Analist lever je een bijdrage aan een veiligere financiële wereld.

Wil jij meewerken aan de maatschappij door financiële criminaliteit te bestrijden? Financial Economic Crime Analisten maken het verschil door uitvoeren van klantonderzoek, risico’s signaleren en deze in kaart brengen. Zo zijn innovatieve FEC Analisten criminelen met plannen om geld te witwassen of terrorisme te financieren hen te slim af. En sterker nog, dit kan gewoon via Octas!

Wij krijgen gemiddeld een 9!

Jouw ontwikkeling zetten we altijd centraal! Hoe? We bouwen samen een duurzame relatie op, waardoor we weten wat jij wilt en waar je naar toe wilt groeien. Het is aan ons om naar het grotere plaatje te kijken en je loopbaan tot een succes te maken op een persoonlijke en professionele manier. Onze collega’s beoordelen Octas met een 9, waar wacht je nog op? Bekijk hieronder alle compliance vacatures.

mto score octas over 2022

Wat is Financial Economic Crime (FEC)?

FEC betekent ‘Financial Economic Crime’ ofwel financieel-economische criminaliteit. Het kan zijn dan bedrijven met wie de bank samenwerkt (on)bewust in betrokken zijn. Dit is schadelijk voor het in stand houden van een gezond financieel stelsel en moet zoveel mogelijk voorkomen of bestreden worden. De FEC Analist is hier verantwoordelijk voor en is nauw verbonden aan Customer Due Diligence onderzoek. Steeds meer bedrijven hebben FEC hoog op hun agenda staan om reputatieschade te voorkomen. Help jij hen mee?