Finance & Control Specialist

Ga jij aan de slag in Amsterdam als de cijferfluisteraar? Werk jij als zelfstandig Finance & Control Specialist graag naast een dynamisch en commercieel team? Reageer nu!


Reageer nu ▽
Terug naar vacatureoverzicht

Dit ga je doen

Een snel groeiende detacheerder, gespecialiseerd in de bancaire sector. Met meer dan 150 professionals die werken bij klanten als ABN AMRO, ING, Rabobank, RVO en Nationale Nederlanden. Ons interne team, waarin jij je in no time onmisbaar gaat maken, werkt vanuit ons kantoor in Amsterdam Zuidoost en bestaat uit ongeveer 25 collega’s. Wij zijn een professionele en informele organisatie met een persoonlijke aanpak en korte lijnen. Ook hebben we een goed gevulde koelkast voor onze lunches en is onze directie altijd in voor een potje pingpong. Blink je ergens anders in uit? Helemaal goed, we houden wel van een nieuwe uitdaging!

Dit bieden wij

Als Finance & Control Specialist weet jij als geen ander dat cijfers belangrijk zijn om een bedrijf te sturen. De droge cijfers uit de boekhouding en de cijfers erachter samen zorgen voor een compleet beeld. Jij boekt dan ook de sterren van de hemel en bent de koning(in) van de draaitabellen in Excel. De afdeling Finance: dat ben jij! Op ons heerlijke kantoor word je omringd door een geweldig team van 27 collega's en dagelijks gebeld door onze circa 150 gedetacheerde professionals. Jij zorgt voor het optimaal functioneren van de financiële administratie en bent uitstekend in control. Jij bent onze Finance & Control Specialist als je door kennis en ervaring de inkoop, verkoop- en salarisadministratie regelt. Door jou loopt alles soepel en is iedereen blij, want alles is op orde. Declaraties zijn bij, de audit is geregeld en het CBS heeft alle gegevens op tijd. Daarnaast rapporteer je cyclisch, bewaak je de voortschrijdende budgetten en je komt natuurlijk met een analyse over de kerncijfers. Als Finance & Control Specialist voer je zelfstandig en pro actief de volledige financiële administratie tot en met de balansdossiers:

 • Controleren urenregistratie en het maken en boeken van de facturatie;
 • Salarismutaties bespreken, verwerken en zorg dragen voor de accurate salarisbetalingen en afhandeling;
 • Inkoopfacturen, verkoopfacturen, declaraties en reiskosten controleren, verwerken, boeken en betalen;
 • Contacten onderhouden met personeel, externe accountant en andere belanghebbenden.

Dit ben jij

We zoeken een Finance & Control Specialist die deadlines behaalt en foutloos werk levert. Met je positieve instelling, communiceer je positief en handel je consequent in de dynamiek van ons groeiende werk. Het zou perfect zijn als je daarnaast voldoet aan onze volgende wensen:

 • Ervaring in een financieel administratieve rol, als assistent controller of administrateur;
 • Afgeronde opleiding op hbo niveau;
 • Handigheid met moderne systemen en Excel;
 • Je beschikt over een hoog doorzettingsvermogen, ook als je er alleen voor staat.

Dit zijn wij

 • Een jaarcontract met bruto maandsalaris tussen de € 3250 en € 4250 per maand o.b.v. 40 uur per week, afhankelijk van opleiding en ervaring;
 • Een OV reiskostenvergoeding, een prima pensioenvoorziening en een flexibele extra beloning per jaar op basis van resultaat;
 • De mogelijkheid om jezelf professioneel en persoonlijk te ontwikkelen o.a. door middel van uitstekende maatwerk training- en opleidingsmogelijkheden;
 • Een informele en inspirerende werkplek waar we met een hecht en energiek team werken;
 • And last but not least: we work hard & we play hard! We hebben moderne werkwijzes en systemen en een dynamische werkomgeving waarin jij centraal staat, samen met voldoende feestjes :-)

Sollicitatie procedure

Vragen? Bel, mail of app!


Sollicitatieformulier

Je staat op het punt te solliciteren bij Octas, we maken graag kennis met je. Hiervoor hebben wij de onderstaande gegevens van je nodig.

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX 8M

Contactgegevens

Prive Werk
Toevoegen