Loop mee met de Finance Run 2022

Trotse sponsor van de Finance Run 2022!

Octas loopt dit jaar voor de 9e keer mee met de Finance Run!  Naast het feit dat we hiermee twee mooie doelen steunen. nWe hopen jullie daar allemaal te kunnen ontmoeten en kijken er naar uit met jullie samen dit mooie vitale evenement te beleven!

Loop mee voor het goede doel!

Kikid organiseert activiteiten die erop gericht zijn jongeren te laten voelen dat ze precies goed zijn zoals ze zijn. Ze maken hen bewust van de enorme kracht en invloed die ze hebben. De kracht om gelukkig en succesvol te zijn. Als jongeren hiervan bewust zijn, maken ze betere keuzes.

Emma at Work ondersteunt jongeren met een fysieke aandoening naar een zelfstandige toekomst. Met hun GAP Track focussen zij op ontwikkeling en training van jongeren vanaf 15 jaar om voor deze groep een eerlijke kans te creëren op de arbeidsmarkt. Emma at Work gelooft in een samenleving waarin iedereen mee kan doen.

logo van Emma at work goede doel octas
logo van stichting kikid goede doel octas

Praktische informatie

Datum:
2 september 2022

Locatie:
Bosbaan Amsterdamse bos
Bosbaan 4
1182 AG Amstelveen

Hou mij op de hoogte over de Finance Run 2022!

  Vul hier je gegevens in. Velden met een * zijn verplicht.

  Voornaam*

  Achternaam*

  Emailadres*

  Geschiedenis van Octas met de Finance Run

  Vanaf de start van deze hardloopwedstrijd is Octas aangehaakt. Het eerste jaar waren we met 2 man vertegenwoordigd, maar dat smaakte gelijk naar meer! De jaren erop hebben we altijd met meerdere teams gelopen. We hebben het niet altijd droog gehouden, maar dat mocht de pret niet drukken, zoals onderstaande foto’s bewijzen 😉

  Polaroid-Finance-Run-september-2019
  Polaroid-Finance-Run-2020