Financieel Adviseur

Wil jij je verder ontwikkelen binnen Financieel Advies functies en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging dan komt Octas graag met jou in contact.


Reageer nu ▽
Terug naar vacatureoverzicht

Dit ga je doen

Als Financieel Adviseur bij Octas ben jij de deskundige die de particuliere klanten van onze opdrachtgevers adviseert. Door jouw deskundige adviezen kunnen doelen van particuliere klanten gerealiseerd worden en lopen zij met gerichte toekomstplannen de deur uit. Je adviseert klanten over hun hypotheek, inkomen en vermogen. Ook bij complexe vraagstukken kan jij de klant helpen met jouw kennis en enthousiasme. Wanneer je commerciële kansen ziet, dan grijp jij ze ook, maar raakt het klantbelang niet uit het oog. Door jouw slimme en oprechte vragen analyseer je de klantbehoefte en kom je zo tot een goed financieel advies. Je gesprekken voer je zowel in de spreekkamer als via videobellen en daarnaast ben jij actief in lokale (sociale) netwerken.

Dit bieden wij

  • Een jaarcontract met bruto maandsalaris tussen de € 2.750 en € 3.800 per maand o.b.v. 36 uur per week, afhankelijk van opleiding en ervaring;
  • Een prima pensioenregeling én volledige reiskostenvergoeding;
  • Opleidings-en trainingsmogelijkheden met onze eigen Octas Academy;
  • Een gaaf netwerk van leuke collega’s die je regelmatig tegenkomt op onze Octas events;
  • Veel verschillende opdrachtgevers: aan ervaring binnen verschillende bedrijven en doorgroeimogelijkheden geen gebrek.

Dit ben jij

Om breed ingezet te worden als Financieel Adviseur is (enige) ervaring een must. Idealiter heb je al twee of meerdere Financieel advies functies vervuld. Het is helemaal ideaal als deze ervaring bij de Rabobank was. Je hebt een afgerond Hbo-opleiding en ervaring in een adviserende, commerciële en/of klantgerichte rol. Ook zijn jouw Wft’s up to date en heb je in ieder geval Wft Basis en Hypothecair Krediet. Met een Wft Vermogen kunnen we nóg meer kanten op, een bereidheid om die te halen is gewenst. Een beschikbaarheid van 32-40 uur is een must. Ook heb je talent voor klantcontact, werk je zelfstandig en efficiënt en ben je creatief in het oplossen van klantproblemen.

Dit zijn wij

Wil jij jouw expertise inzetten voor een mooie opdracht of baan bij top werkgevers in de financiële sector? Dát kan professioneel, persoonlijk en betrokken, met Octas als sterke connectie. Klanten als ABN AMRO, ING, Rabobank, RVO en Nationale Nederlanden zijn tevreden door onze proactieve werkwijze en kwalitatieve inzet van onze gedetacheerde professionals. Tijdens de opdrachten gaan zelfstandigheid en verantwoordelijkheid hand in hand met persoonlijke ontwikkeling en kwaliteit. Met een persoonlijke coach en de Octas Academy maken we jou elke dag een beetje beter.


Sollicitatieformulier

Je staat op het punt te solliciteren bij Octas, we maken graag kennis met je. Hiervoor hebben wij de onderstaande gegevens van je nodig.

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX 8M

Contactgegevens

Prive Werk
Toevoegen